Ma 2017. november 18. szombat,    
Jenő napja van.    
Látogatók száma : 34532891    


Honlapkeszites

Konzultációs fórum

Meg kell állítani Brüsszelt, hogy ne szólhasson bele abba, hogyan éljünk a saját hazánkban Hangzott el a nemzeti konzultációs fórumon, ahol Kiszelly Zoltán politológus és Cseresnyés Péter államtitkár beszélt a konzultációs kérdőív fontosságáról. A fórumra több százan voltak kíváncsiak. Az érdeklődők kérdezhettek és véleményt is mondhattak.


„Akarjuk-e azt, hogy Brüsszelben mondják meg azt, hogy Magyarországon mi legyen? Mennyibe kerüljön a gáz és a villany?” Erről és más hasonló kérdésekről szól a nemzeti konzultáció, amelyet már egymilliónál is többen töltöttek ki és küldtek vissza a kormánynak. A konzultációról és annak kérdéseiről országjáró fórum is indult, ahol az embereknek politikusok, szakemberek mondják el, miért fontos, hogy minél többen kitöltsék a kérdőívet. „Azért biztatjuk az embereket, hogy küldjék vissza a nemzeti konzultációs íveket, vagy töltsék ki az interneten ezeket az íveket, hogy a magyar kormánynak erős támogatása legyen Brüsszelben, amikor egyenrangú félként ezeknek a vitás kérdéseknek a megváltoztatásáról zajlik a tárgyalás” - mondta Kiszelly Zoltán politológus.

Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője szerint is nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsék a konzultációs íveket. A kormány ugyanis kíváncsi az emberek véleményére, ráadásul a magyaroknak joga van eldönteni, hogy kiket engednek be az országba. „Azt kell megállítani, hogy Brüsszel ne szólhasson bele abba, hogy mi a saját hazánkban hogyan élünk, milyen törvényeket hozunk, és ne akarjanak embercsempészek felhasználásával, idegen érdekeket szolgálva olyanokat idehozni és letelepíteni, akik egy teljesen más kultúrkörből, egy teljesen más hagyományokkal rendelkező kultúrkörökből jönnek” - fogalmazott Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-05-12 18:34:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble