Ma 2017. október 21. szombat,    
Orsolya napja van.    
Látogatók száma : 34233269    


Honlapkeszites

21 Nő az egészségügyért

A magyar egészségügy néhány kiemelkedő személyiségét bemutató interjúkötetet vehetett át a közelmúltban az egyik szereplő, dr. Némethné dr. Ignácz Andrea, a Király Gyógyszertár vezetője. A kiadvánnyal – amely a Hungaropharma tisztelgése az egészségügyben dolgozó hölgyek teljesítménye előtt –, ismertté kívánták tenni őket, és teljesítményüket.


Az egészségügy, a gyógyszerkutatás, a gyógyszerágazat 21 elismert személyisége mind komoly szakmai múlttal rendelkező, magas szakmai színvonalat képviselő hölgy. Az kapcsolja őket össze, hogy magukat talán sokszor nem is kímélve fáradoztak szakmai elkötelezettségük, kitartásuk és kreativitásuk révén az egészségügy jobbá tételéért.

Az ünnepségen dr. Felller Antal a Hungaropharma vezérigazgatója kiemelte: a bemutatáson túl, példaként szeretnék őket állítani azon fiatalok elé, akik éppen a pályaválasztáson gondolkodnak. Példájukkal arra akarják biztatni őket, hogy legyenek céljaik, vágyaik, merjék megmutatni saját magukat, képviseljék bátran elképzeléseiket, elveiket, s vállalják fel mindazt, amit értéknek tartanak.

A kiadványt lapozgatva megtudhatjuk, kik ők, mi motiválja őket, honnan merítenek erőt munkájukhoz és mi a titkuk?

– A kötetben akár ezer nőt is be lehetett volna mutatni – mondta az Aranyanyu-díjas nagykanizsai gyógyszerész, aki ennek a megtisztelő elismerésnek tudja be, hogy szerepelhetett a könyvben.

– Hogy miért pont ezt a 21 hölgyet választották ki, igazából nem tudom, de valamennyien kötődnek a gyógyszeriparhoz. A vezérigazgató azt emelte ki, hogy közülünk mindenki letett már valamit az asztalra, és kivétel nélkül olyan vezető pozícióban vagyunk, ami Magyarországon nem jellemző.

Ha végigolvassuk a 21 nő történetét, választ kaphatunk arra is, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a család és a munka között. A saját területén mindenki a maximumot nyújtja, és emellett a családjában is jól érzi magát, tette hozzá dr. Némethné dr. Ignácz Andrea.

Bakonyi Erzsébet2017-04-21 09:12:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble