Ma 2017. október 17. kedd,    
Hedvig napja van.    
Látogatók száma : 34179105    


Honlapkeszites

Molnár Flóra ismét országos bajnok!

Molnár Flóra (képünkön), a Délzalai Vízmű SE olimpikon úszója kedden utazott el a debreceni úszó országos bajnokságra, mely esemény a résztvevőknek egyben az utolsó lehetősége arra, hogy az úszóválogatott keretébe kerülhessenek.

A tét már csak azért sem kicsi, hiszen ez a nemzeti csapat minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményére, a nyári vizes világbajnokságra készülhet, melyet júliusban rendeznek. A nagykanizsai Molnár Flórát még a hajdúsági fővárosba tartván értük el néhány percre, aki akkor már érthetően, igaz, még csak az autópályán, de "rajt-lázban" úszott...


- Az 50 méter gyors mellett 50 mell, 50 pillangó, valamint 100 gyors szerepel a programomban és nagyon bízom abban, hogy nem lesz hiányérzetem az ob-t követően - kezdett bele még versenyszámai előtt Flóra. - Az ötven gyors az egyből szerdán esedékes, aztán jut minden napra megmérettetés.
A nagykanizsai kiválóságnak éppen az 50 m gyors miatt illett a legkevesebbet izgulnia, de mi a helyzet a további számaival?
- Hát, nem titok, 50 pillangón, illetve 100 gyorson kalkuláltunk azzal, melyekre igazán érdemes odafigyelnem, vagyis áll előttünk feladat. Természetesen edzőm, Polgár Sándor itt lesz velem, instrukcióival segít és bízunk abban, hogy a legjobbat tudjuk kihozni a debreceni futamokból.


Nos, Flóra aztán alaposan bekezdett a debreceni 117. úszó ob-n, hiszen szerda kora este a női 50 m gyorsának fináléjában 25,41 másodperces eredménnyel bajnoki címet szerzett, megelőzve Verrasztó Evelint, Sasha Touretskit, valamint a negyedik helyezett Hosszú Katinkát.

P.L.2017-04-20 09:51:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble