Ma 2017. november 19. vasárnap,    
Erzsébet napja van.    
Látogatók száma : 34534556    


Honlapkeszites

Sikeres volt a szerelmes kalandtúra

A résztvevő 200 párból, 84-en teljesítették a feladatok kétharmadát, közöttük értékes nyereményeket sorsoltak ki.


Egy hónappal ezelőtt, február 14-én kezdődött el a szerelmes kalandtúra elnevezésű programsorozat Nagykanizsán. Az első napon 65 pár csatlakozott a kezdeményezéshez, amelynek az volt a lényege, hogy egy hónap alatt a szerelmes, jegyes- és házaspárok a megadott kilenc feladat közül minél többet teljesítsenek.

A pároknak például részt lehetett venni a szerelmesek miséjén, de elmehettek kirándulni, étterembe és moziba is, valamint egy héten keresztül naponta négyszer kellett megölelniük egymást. A kezdeményezéshez végül több mint 200 pár csatlakozott, akiknek kevesebb mint fele teljesítette is a legalább hat feladatot. "Mi nagyon örülünk neki, hogy váratlanul sokan neveztek be a kalandtúrába és végül is 84-en le is adták az útlevelet, ami azt jelenti, hogy végig is csinálták a feladatokat, a kilencből legalább hatot. És tényleg nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a pároktól is, hogy élvezték a feladatokat, hogy jól érezték magukat és a szponzoroktól is, akik ugye a kedvezményeket biztosították, hogy tényleg sokan fordultak meg náluk" - mondta Baloghné Békési Beáta a Szerelmes Kalandtúra Kanizsa szervezője.

A szerelmes kalandorok amellett, hogy több időt tölthettek el egymással, értékes ajándékokat is nyerhettek. A zárónapon Dénes Sándor polgármester húzta ki a győztesek neveit.

Belső Péter és Belsőné Zsófi. A fiatal pár a főnyereményt egy zalakarosi wellness hétvégét nyert. A házaspár azt mondja: megérte benevezni a kalandtúrába és nem csak a nyeremény miatt. "Ki szerettünk volna zökkenni a hétköznapokból és akkor feleségem jelezte, hogy van ez a lehetőség, és akkor belevágtunk és végig vittük az egészet és teljesítettük a pontokat. És ezek nagy örömet okoztak, mert újra felfedeztük egymást és egymásra találtunk még jobban" - mondta Belső Péter.

A szerelmes kalandtúrát jövőre is megszervezik Nagykanizsán. A tervek szerint pedig újabb feladatok is beépítenek az egy hónapos programba.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-03-17 05:24:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble