Ma 2017. október 17. kedd,    
Hedvig napja van.    
Látogatók száma : 34177795    


Honlapkeszites

Vízilabda OB I B: pedig jól ment Szombathelyen...

Kanizsa VSE (5.) - Kaposvári VK II (9.) 18-10 (3-2, 5-2, 3-3, 7-3)
OB I B B-csoport férfi vízilabda-mérkőzés, 14. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Lázár A., Pintér J.

Kanizsa: Kiss Cs. - Klie 1, Rábavölgyi 4, Albert 3, Cserdi I. 2, Kaszper dr. 2, Szepesi 3. Csere: Pelle (kapus), Virt M., Bakó, Molnár D., Kéri 1, Kis Zs. 1, Skriba 1. Edző: Simonka Ferenc.

A kanizsaiak alaposan megszórták a tabellán jóval mögöttük tartózkodó kaposváriakat, így hangolván a Szombathely elleni igencsak fontos bajnokijukra.


AVUS Szombathely (3.) - Kanizsa Vízilabda SE (5.) 8-7 (0-1, 1-0, 6-3, 1-3)
OB I B B-csoport férfi vízilabda-mérkőzés, 15. forduló. Szombathely, 50 néző. Vezette: Füzesi, Homonnai.
Kanizsa:
Pelle - Kaszper dr. 1, Cserdi I., Szepesi 3, Albert, Klie, Rábavölgyi. Csere: Bakó 2, Skriba, Molnár D., Virt M., Kéri 1, Gulyás dr. Edző: Simonka Ferenc.
A bajnokság eddigi menetében a szombathelyiek jól szerepelnek és ennél a vasi csapatnál kellett volna a három pontot begyűjtenie a KVSE-nek. A kanizsaiak lassítani próbálták a hazaiakat, keményen védekeztek és türelmesen támadtak. A második negyedben a dél-zalaiak taktikája továbbra is működött, a vendéglátók csak megúszás végén tudtak egalizálni, igaz, Cserdi Istvánt cserével végleg kiállították.
A harmadik nyolc percben változott a játék képe, hiszen a KVSE két akciógólt is szerezett Szepesi Bence és Kéri Péter révén. Aztán viszont megtört valami, gyorsan kaptak két gólt Simonka Ferenc tanítványai, majd a hazaiak a vezetést is átvették. Kaszper Gábor ugyan egyenlített, de a szombathelyiek emberelőnyből és büntetőből növelték előnyüket. A záró játékrészben a vendégek egy találatra zárkóztak, de az AVUS is szerzett gólt, így Bakó Csaba büntetője már csak szépségtapasz volt.

Edzői mérleg:
Simonka Ferenc:
"Szombathelyen a vereség ellenére a bajnokság egyik legjobb, legszínvonalasabb meccsét játszottuk, egy negyednyi „kihagyás” okozta a vesztünk. Még három meccs van hátra az alapszakaszból, hét ponttal megy előttünk a Honvéd."

P.L.2017-03-16 11:20:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble