Ma 2017. október 17. kedd,    
Hedvig napja van.    
Látogatók száma : 34177810    


Honlapkeszites

Az Erzsébet téri parkolási díjak újragondolását javasolja a Jobbik

A belvárosi közlekedés és az Erzsébet téri parkolási díjak újragondolását javasolja a Jobbik. Erről Zakó László, a térség jobbikos regionális igazgatója, valamint Gábris Jácint, a párt önkormányzati képviselője beszélt sajtótájékoztatón.


Zakó László szerint, miközben Nagykanizsa a Klímaszövetség első magyarországi tagja, addig főleg reggelente és délutánonként elképesztő mennyiségű károsanyag-kibocsátással járó forgalmi dugó van a belváros egyes részein. A politikus hozzátette: Keszthelyhez hasonlóan Kanizsán is nehéz közlekedni ezekben az időszakokban.

Gábris Jácint pedig azt mondta: a belvárosi forgalmi rendet már többször szóvá tette a közgyűléseken, de felvetéseinek eddig nem volt foganatja. „Számos javaslatot, konkrét javaslatot tettünk, amelyre pozitív válasz érkezett a szakosztályok részéről, tehát átgondolt és megfontolt javaslatot tettünk le az asztalra. Másrészt polgármester úr is a prioritások között említette például a Zrínyi utca Ady utcára történő átkötését, tehermentesítve a forgalmat. Csodálkozunk, hogy például a 2 milliárd forintos keret – ami erre alkalmas lett volna – mégse volt elég arra, hogy betervezzék ezeket a nagyon-nagyon fontos beruházásokat” - fogalmazott Gábris Jácint.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-02-23 04:50:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble