Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780832    
Honlapkeszites

A torna diákolimpia megyei döntője a Hevesi Sándor Általános Iskolában

A tornászok bevonulásával kezdődött a megyei forduló. A kanizsaiak mellett három zalaegerszegi iskola indított egy-egy csapatot. A versenyzőket Bene Csaba köszöntötte. „Sokkal több iskolának kellene itt lennie, és ezért minden dicséretet megérdemeltek ti, gyerekek, akik itt megjelentek, és azok a kollégák, akik felkészítettek” - hangsúlyozta a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke.


A várost a Hevesi Sándor Általános Iskola diákjai képviselték. Az intézményben nagy hagyománya van a sportágnak. „Szakmailag felkészült tanárok várják a diákokat, de a diákok is elsőtől fogva, felmenő rendszerben tornáznak, így jelentős létszámmal szerepelnek. A megyei versenyre nem jutott el mindenki, csak a legjobb csapataink. A városi fordulóban majdnem 100, itt pedig 50 tanulónk vesz részt a megyei versenyen” - mondta Takács András, a Hevesi Sándor Általános Iskola testnevelő tanára.

A versenyzők hat korcsoportban nevezhettek, és korosztálytól függően más méretű szereken bizonyítottak. „Edzésben fel vagyok készülve, de lelkiekben arra kell figyelnem, hogy oda összpontosítsak és kizárjam a külvilágot” - vélekedett a hevesis Szegi Ildikó.

A fiúknál ugrás- és gyűrű-, a lányoknál pedig ugrás-, talaj- és gerendagyakorlatok szerepeltek. A megyei fordulót az országos elődöntők követik majd.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-02-03 04:55:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble