Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40724042    
Honlapkeszites

Dr. Lubics Szilvia volt a Sportikonok sorozat vendége

Bármiféle célja van az embernek az életben, ahhoz elengedhetetlen a kitartás – ezt dr. Lubics Szilvia mondta a Sportikonok című rendezvénysorozat vendégeként. A kanizsai ultramaratonista futó szerint nap mint nap tenni kell azért, amit el szeretnénk érni.


Dr. Lubics Szilviát telt ház fogadta a HSMK-ban. A Magyar Becsület Renddel kitüntetett kanizsai futónő a motivációról és kitartásról beszélt. „A motiváció nyilván az, ami hozza ezt az egészet. Tehát kell találni egy helyes célt, amiért mindezt meg tudjuk tenni. Én úgy gondolom, hogy szerencsés vagyok - mert akár a sporton belül – több mint 10 éve megtalálom mindig azt, amiért újra és újra tudom folytatni azt az idézőjeles őrületet, amit napi szinten űzök” - hangsúlyozta dr. Lubics Szilvia ultramaratonista.

Sportikonok a kultúra kanizsai fellegvárában – nem véletlenül indította el a rendezvénysorozatot a HSMK. „A célunk az, hogy egy olyan célközönséget is elérjünk, akiket eddig nem sikerült megszólítanunk, akik a sport iránt és a kultúra iránt is érdeklődnek. Hiszen mindkét fogalom, vagy gyűjtőcsoport az emberek szívét megmelengeti” - mondta Koros Eszter művelődésszervező.

A HSMK a Sportikonok sorozatban példaképeket lát vendégül. Dr. Lubics Szilvia a motiváció és a kitartás mellett versenyei során szerzett tapasztalatairól is beszámolt. A futónő nehéz éven van túl, elmondása szerint sokkal több versenyt vállalt, mint szokott. Jelenleg egy rövid pihenő időszakot tart, ami természetesen nem futás nélküli napokat jelent. A jövő héttől pedig kezdődik a felkészülés a következő szezonra.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-12-03 03:49:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble