Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723624    
Honlapkeszites

Vízilabda OB I B: gyorsan javítottak

Kanizsa Vízilabda SE (5.) – Pécsi VSK-PSN Zrt. (8.) 16-12 (3-3, 0-2, 5-3, 8-4)
OB I B B-csoport férfi vízilabda-mérkőzés, 2. forduló. Nagykanizsa, 30 néző. Vezette: Pintér J., Lázár A.
Kanizsa:
Kiss Cs. - Bakó, Cserdi I. 1, Virt M. 2, Klie, Kaszper G. 3, dr. Szécsi 2. Csere: Kis Zs., Kéri, Szepesi 6, Sipos 1, Rózsavölgyi 1, Molnár D. Edző: Simonka Ferenc.

Nem egészen két nappal az első fordulóbeli vereség után jól kezdték a hazaiak mérkőzést, Cserdi István és Virt Mátyás emberelőnyből volt eredményes (2-0). Nem nyugodtak azonban meg a vendéglátók, gyorsan kaptak is két akciógólt, sőt fél perccel a vége előtt már a pécsieknél volt az előny. Az első negyed vége előtt Kaszper Gábor centerből egyenlített (3-3).
A második játékrészben sok helyzetet alakított ki a KVSE, de még büntetőből is képtelenek voltak betalálni, így a baranyaiak két gólla el is léptek.


A harmadik felvonás elején emberelőnyből háromra növelték előnyüket a vendégek, a következő egy percben viszont háromszor(!) is eredményesek voltak a kanizsaiak (Szepesi Bence 2, Kaszper). Ugyan a vezetést nem tudták átvenni, de Szécsi Dávid és Kaszper találatai jól jöttek.
A záró nyolc percben a PVSK vezetésére Szepesi Bence gyors egymásutánban háromszor is válaszolt (11-10). Virt tovább növelte az előnyt és a nagykanizsaiak erővel is jobban bírták a végét. Zárásképpen Sipos Dávid, Szepesi, Rózsavölgyi, majd ismét Szécsi is gólt jegyzett, a vége 16-12 lett a hazaiaknak.

P.L.2016-10-04 09:18:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble