Ma 2019. április 21. vasárnap,    
Konrád napja van.    
Látogatók száma : 40753611    
Honlapkeszites

Vízilabda OB I B: a Honvéd I után a Honvéd II következhet

Holnap 19.30 órakor a fővárosi Tüzér utcai uszodában kezdi meg a vízilabda OB I B-ben a 2016-17-es szereplését a Kanizsa VSE együttese, ahol a Racionet Honvéd II vendége lesz.

Néhány napja a Magyar Kupa keretében a Honvéd I vizitált Nagykanizsán, ezúttal a másodosztályú "honvédosokhoz" Simonka Ferenc tréner tanítványai.


- Előre nem tudhatjuk, hogy milyen összeállításban száll majd vízbe ellenfelünk, hiszen a nagyoktól három fiatal még vissza is játszhat náluk - vezette fel a találkozót Simonka. - Persze nálunk is lesz fiatalítás a teljes idényünk vonatkozásában, hiszen az MK keretében Rózsavölgyi Dániel, Sipos Dávid és Szepesi Bence is lehetőséget kapott, nos, ők a BVSC utánpótlásából kerültek például hozzánk. Horváth Gyula a kanizsai hátországból, egyben az OB II-ből került fel, ahogy Skriba Szabolcs is a második csapatunkban játszott.
- Mi a helyzet a távozókkal és a kupán kívül hogyan sikerült a szezonra hangolódni?
- Cseh Attila köszönt el tőlünk, s ugyan szó volt arról, hogy Szilvasán Bence visszatér hozzánk, de erre végül nem került sor. Úgy érzem, hogy a bajnokságra jól felkészültünk, edzőmeccseket játszottunk, illetve a Magyar Kupa is jó erőfelmérő volt. Ugyanakkor azt gyorsan hozzátenném, hogy a négy kupameccs eléggé megterhelő volt, ezt a srácokon észre is vettem. Ebből próbálunk kilépni, bízom abban, hogy ennek már a Honvéd otthonában is meglesz az eredménye.

P.L.2016-09-28 12:18:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble