Ma 2019. április 21. vasárnap,    
Konrád napja van.    
Látogatók száma : 40753606    
Honlapkeszites

Cselgáncs: Vasutas Kupát hoztak

A Nagykanizsai TE 1866 cselgáncsozói a Pécsi VSK meghívására a II. Vasutas Misina Kupára voltak hivatalosak. A nemzetközi versenyre a hazai csapatok mellett az eszéki Mladost sportolói is befutottak Horvátországból.

Összességében 16 klub 224 versenyzője nevezett a megmérettetésre, a diáktól a serdülő korosztályig. A kellemes hangulatú kupa kiemelt jelentőséggel bírt abból a szempontból is, hogy a fogyatékkal élők is lehetőséget kaptak a versenyzésre.

A Nagykanizsai TE 1866 nyolc fővel (képünkön) nevezett és dzsúdósaik remekelve az egész nap során, nyolc érmet (6 arany, 2 bronz) szereztek az egyéni küzdelmek során.


II. Vasutas Misina Kupa, NTE egyéni eredmények. 26 kg: Kovács Ákos három győzelemmel első helyezett lett. 28 kg: Musztács Izabella két győzelemmel első helyezett lett. 28 kg: Lipódi Márton négy győzelemmel első helyezett lett. 33 kg: Szeghy Tamás három győzelemmel első helyezett lett. 45 kg: Garai Nimród három győzelemmel első helyezett lett. 32 kg: Grabant Máté egy győzelemmel két vesztes mérkőzéssel harmadik helyezett lett. 50 kg: Lipódi László két győzelemmel első helyezett lett. Simon Barnabás serdülő korosztályban, egy súlycsoportot feljebb lépve az 50 kg-os súlycsoportban harmadik lett.

 Az egyéni küzdelmeket a II. Vasutas Kupa csapatversenye követte, mely a vándorkupa elnyeréséért ment. Tavaly a PVSK , idén a zömében fiatalabb korosztállyal rendelkező NTE 1866 nyerte meg a mérkőzéseket 4:3 arányban és lett az idei esztendő Vasutas Kupagyőztese.

P.L.2016-09-20 09:52:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble