Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723935    
Honlapkeszites

Megyei foci: listavezető az UFC

UFC Nagykanizsa (1.) - Tisza-Ép Sipospékség Zalaszentgróti VFC (14.) 4-0 (1-0)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 6. forduló. Nagykanizsa, 150 néző. Vezette: Németh I. (Deák F., Vörös L.). G.: Szalai D. (6.), Rácz Sz. (58.), Kisharmadás G. (69.), Péntek A. (90.). Kiállítva: Csík (60., Zalaszentgrót).
Nagykanizsa:
Szabó Á. - Boros Z., Papp T., Csáki (Orbán A., 74.), Hóbor (Kotnyek I., 80.), Kiss J., Rácz Sz. (Zsirai P., 79.), Kulcsár R., Kisharmadás G., Nagy B. (Péntek A., 60.), Szalai D. (Péter, 75.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Ahogy a hazaiak szakvezetője, Gombos Zsolt a találkozó után fogalmazott (csak kissé keményebben...), az első félidő a házigazdák részéről nem hozott túlzottan jó játékot, a korai vezetésük után fölényük ugyan mind nagyobb lett, de ez eredményességben akkor még nem mutatkozott meg.


A szünetben aztán hazai oldalon megnyugodtak a játékosok, a görcs is oldódott, így a második félidőben már pörgősebb futballt láthattak a házigazdák részéről a szurkolók. Jöttek a gólok is, a vendégektől ráadásul egy embert ki is állítottak a 60. percben, s ugyan a szentgrótiak kapusa néhányszor védett még bravúrosan is, a végére már fölényes lett az UFC Nagykanizsa (képünkön) sikere.

Fotó: facebook

P.L.2016-09-18 18:02:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble