Ma 2018. augusztus 17. péntek,    
Jácint napja van.    
Látogatók száma : 37169907    


Honlapkeszites

Akik mindenképpen nyertek

Tegnap összeült az Örökségünk mozgalomra beküldött klipek elbírálására létrejött zsűri, melynek összetétele: dr. Szabó Stefánia torontói főkonzul; Kalocsai Andrea, kiemelt szerkesztő-műsorvezető, MTVA; dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató, MVM Paksi Atomerőmű Zrt.; Iochom Zsolt videóriporter, Székelyhon; Papp Gyula zenész; Gyulai István dalszerző.


Több mint száz videó végignézése után meghozta döntését, és kiderült, kik lettek az Örökségünk klippályázat győztesei. A „Legjobb produkció” díját megosztva kapta Gelence és a Step by Step Egyesület; a „Legkreatívabb videó” címet a Mosonmagyaróvári Ujhelyi Imre Általános Iskola nyerte el; a „Legjobb zenei feldolgozás” elismerés pedig a nyíregyházi Folkfusion Band zenekaré lett. A zsűri különdíjjal ismerte el a CS.Í.T. zenekar és az Ausztráliai Napsugár Kórus munkáját, illetve a lévai, a huszti, a szabadkai és az írországi produkciót. Nagykanizsa is gratulál nekik.

Még ha az Örökségünk Nagykanizsa film nem is jutott be a 10 díjazott közé, az a több mint 100 diák, aki részt vett benne, mindenképpen nyert! És azok a kanizsaiak is, akik a klip láttán büszkék lehettek városukra, pedagógusaikra, gyerekeikre. És nyert az összefogás, a közös, igényes munka.

Kanizsa2016-09-12 06:31:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble