Ma 2019. április 21. vasárnap,    
Konrád napja van.    
Látogatók száma : 40753563    
Honlapkeszites

Molnár Flóra megúszta az olimpiai A szintet!

Már bocsánat, hogy egy másik sportág nagy igazságával rukkolunk elő - talán azért, mert Nagykanizsán éppen a lovastusa versenye zajlik -, szóval akkor kell a legjobbat menni, amikor a derbi zajlik és ezt tette Molnár Flóra, a Délzalai Vízmű SE kiváló úszója is, hiszen végül megúszta az olimpai A szintet 50 méter gyorson!


A jelenleg is zajló Budapest Open az utolsó lehetőséget kínálta többeknek is arra, hogy a riói olimpiára kiküldetési szintet ússzanak, vagyis Flóra a lehető legjobbkor gyújtotta be a rakétákat és már a női 50 m gyors középfutamai során teljesítette a a szintidőt, hiszen végül 24,95 másodperces idővel csapott célba.

Ismert, hogy Flórát hosszú időre betegség vetette vissza, s hiába kísérletezett Barcelonában és Romában is, a végső akadályt most sikerült vennie a folyamatosan javuló formája eredményeként.

Az úszóknál az olimpiai keret kihirdetése már az előttünk álló hét első felében várható, mindenesetre az egyik ismert hazai édesség márka kártyáján reménységnek titulált, 1998-as születésű nagykanizsai kiválóság kitett magáért...

P.L.2016-07-02 17:28:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble