Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781023    
Honlapkeszites

Megyei foci: zárás előtt

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (11.) - Tisza-Ép Sipospékség Zalaszentgróti VFC (9.) 1-3 (1-2)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 26. forduló. Kiskanizsai, 120 néző. Vezette: Németh I. (Siket, Deák F.). G.: Dolmányos (24.), illetve Kónya M. (27.), Ferenczi D. (42., 78.)

Kiskanizsa: Munkácsi - Ganzer, Mulasics, Csordás, Horváth G., Dolmányos, Ötvös (Kálcsics F., 46.), Piecs (Póka, 67.), Kovács B. (Kálovics Á., 72.), Földesi, Lukács I. Vezetőedző: Sneff Ferenc.

A tulajdonképpen csere nélkül érkező szentgrótiak ellen nem is volt a hazaiaknak gondja góljukig, aztán a vendégek olyan jól belejöttek az ellentámadásokba, hogy fordítani is tudtak - már az első játékrészben. A második félidőre hiába jött be két, még inkább támadó szellemű játékos a kiskanizsaiaknál, egyszerűen képtelenek voltak betalálni, a ZVFC együttese pedig harmadik találatával végleg lezárta a találkozót. A Sáska (képünkön balról egyik védője, Ganzer Szilárd akadályozza meg a zalaszentgróti Ferenczi Dávidot egy támadás továbbvitelében) a pontvadászatot hazai pályán 17 órakor, a Csács-NSE ellen zárja.


Lets do it Technoroll Teskánd KSE (13.) - UFC Nagykanizsa (5.) 1-6 (0-4)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 26. forduló. Teskánd, 100 néző. Vezette: Kocsondi (Beke K., Lapath). G.: Szabó T. (59.), illetve Horváth B. (12., 88.), Schuller (16.), Rácz Sz. (28.), Szalai D. (41.), Szabó Cs. (71., öngól).
Nagykanizsa:
Osbáth - Schuller, Papp T., Boros (Kotnyek I., 60.), Hóbor, Szalai D., Orbán A. (Zsirai A., 80.), Rácz Sz., Horváth B., Bene, Novák L. (Szakmeiszter J., 66.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Gyorsak, lendületesek voltak a vendégek és már az első félidőben el is döntötték a három pont sorsát. A kanizsaiak szezonzárójukon a Csesztreg együttesét fogadják vasárnap 17 órától az Olajbányász-stadionban.

P.L.2016-05-24 12:09:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble