Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723607    
Honlapkeszites

Megyei foci: szinte azonos forgatókönyvvel...

Letenye SE (13.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (10.) 2-1 (2-0)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 23. forduló. Letenye, 100 néző. Vezette: Réz (Huszár, Husz). G.: Kovács K. (26.), Turi (38.), illetve Póka (80.). Kiállítva: Mulasics (24.)
Kiskanizsa:
Munkácsi - Ganzer, Mulasics, Piecs L., Horváth G., Dolmányos, Németh R. (Póka, 63.), Kovács B., Ötvös, Földesi, Kálcsics F. Vezetőedző: Sneff Ferenc.

Ha a kiskanizsaiak igencsak szűkös keretét vesszük alapul, számukra máris "rizikósnak" ígérkezett a letenyei kirándulás. S így is lett, hiszen a lelkes hazaiak úgy szereztek kétgólos előnyt az első játékrészben, hogy a vendégek egy kiállítás nyomán ráadásul meg is fogyatkoztak. A második félidőben éppen az egyetlen csereként szerephez jutott labdarúgójuk, Póka Ferenc tudott eredményes lenni.


A 22. forduló találkozóján: Kiskanizsai Sáskák (9.) - Semjénháza SE (12.) 1-2 (0-1). Kiskanizsa, 100 néző. Vezette: Papp Á. (Dávid J., Aczél). G.: Földesi (76.), illetve Nagy G. (20.), Latin (58.). Kiállítva: Csordás (18.)
Kiskanizsa:
Munkácsi - Ganzer, Csordás, Mulasics, Horváth G., Dolmányos, Kovács B., Piecs L., Ötvös (Németh R., 61.), Kálcsics F. (Földesi, 46.), Lukács I. Vezetőedző: Sneff Ferenc.

A Sáskák egy fordulóval korábbi, Semjénháza elleni, szintén alsóházi rangadónak minősülő mérkőzésén is az egyik belső védőjük jutott korán a kiállítás sorsára, a büntetőből pedig az ellenfél meg is szerezte a vezetét. Ezen a meccsen később jött ugyan az ellenlábas második találata, de aztán a Kiskanizsától ismét egy cserejátékos volt eredményes, ami már csak a szépítésre volt elegendő.

P.L.2016-05-04 12:19:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble