Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781156    
Honlapkeszites

Vízilabda utánpótlás: sorcserék döntöttek

A vízilabda Dunántúli Baby „A” (2005) bajnokság rájátszásának második fordulójának keretében Győrben szálltak vízbe a Kanizsa VSE fiataljai.


Kanizsa VSE – Pécsi Sport NZrt. 5-9 (2-1, 0-4, 1-1, 2-3)
Kanizsa VSE:
Gether D. – Szirtes Bátony 2, Varga Á. 1, Fazekas G. 2, N. Horváth M., Sneff B. Csere: Bődör (kapus), Szirtes Berta, Deme V., Lanc G., Godinek K., Nyeste, Bukovics, Novák P. Edző: Szabó Szilárd, Miatta Mercédesz.


Balatonfüred – Kanizsa VSE 6-13 (4-1, 1-4, 0-6, 1-2)
Kanizsa VSE:
Bődör  – Szirtes Bátony 4, Novák P., Fazekas G. 1, N. Horváth M., Sneff B. 2. Csere: Gether D. (kapus), Varga Á. 1, Szirtes Berta, Deme V., Lanc G. 5, Klepács M., Nyeste, Bukovics. Edző: Szabó Szilárd, Miatta Mercédesz.


- Az úgynevezett vízilabda baby bajnokságok fő törekvése, hogy a csapatok ne az eredményeket hajszolják, hanem minél több játékos szerepeltetése legyen szem előtt - fogalmazott az edzők részéről Szabó Szilárd. - Ennek értelmében a második negyedre a kezdő csapatot kötelező lecserélni és hat másik gyermeket beküldeni, valamint eredményhirdetés sincs a bajnokság végén, valamennyi együttes egyformán aranyérmet kapott a küzdelmek lezárásaként.

Lássuk, miként vélekedett a kisalföldi forduló történéseiről a szakmai vezetés.
- A győri fordulóban nem sikerült olyan meggyőző játékot produkálni, mint márciusban, hazai medencében - folytatta a tréner. - A pécsiekkel kétszer már megmérkőztünk az ősz folyamán, és egyre közelebb kerültünk hozzájuk. Most azonban nem voltunk elég bátrak, harcosak és a figyelem is gyakran kihagyott. A jó kezdés után, a sorcserét követően elhúztak a baranyaiak, és később már nem tudtunk visszakapaszkodni. A balatonfüredi gárda ellen fordítva alakult a mérkőzés képe, a gyenge kezdés után a második negyedben visszajöttünk a meccsbe, majd a harmadik negyedben eldöntöttük azt. A rájátszásban három győzelem és egy vereség lett a csapatunk mérlege. 19 játékosunk szerepelt a mérkőzéseken, akik megismerkedtek az alapvető szabályokkal, játékelemekkel, a dunántúli uszodákkal és megszerették a vízilabdát. A gyerekek többsége fiatalabbként játszott a néha 2-3 évvel idősebbek között, mindannyian dicséretet érdemelnek a kitartásukért.

P.L.2016-04-27 11:59:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble