Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723849    
Honlapkeszites

Női foci NB II: szépen búcsúznának a hazai környezettől

A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjában harmadszor rendeznek megyei rangadót, hiszen a Nagykanizsai TE 1866 együttese a listavezető Zalaegerszegi TE FC-Angels csapatát fogadja szombaton 14 órától az NTE-pályán.

Benedek József, a házigazda kanizsaiak edzője is várja már a tálkozót, mely akár gyógyírt is jelenthetne az NTE eddigi tavaszi szereplésére.


- Ez a meccs azért mindig más, mint a többi, hiszen rangadó a két város focistái között is - kezdte a tréner. - Ehhez hozzáteszem, hogy a csoport listavezetője látogat hozzánk az egerszegiek személyében és azt is el kell mondanom, hogy a tavasszal bizony kicsit a várakozások alatt szerepeltünk. Személy szerint sem vártam ekkora megtorpanást, ezen a találkozón pedig itt az alkalom, hogy bizonyítsuk, több van azért bennünk. Hiányzóink ezúttal is lesznek, de mindent megteszünk azért, hogy jó eredményt érjünk el a ZTE ellen.

A kanizsaiak ezzel a találkozóval erre  a szezonra egyben búcsúznak is az NTE-pályától, hiszen utolsó bajnokijukat a pontvadászatban Pécsett vívják április 30-án.

P.L.2016-04-22 11:23:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble