Ma 2019. április 21. vasárnap,    
Konrád napja van.    
Látogatók száma : 40753679    
Honlapkeszites

Megyei foci: Húsvéti gólok, győzelmek, ugrások

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (10.) - Lets do it Technoroll Teskánd KSE (12.) 4-1 (1-1)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 18. forduló. Kiskanizsa, 150 néző. Vezette: Kocsondi (Kubicsek, Lebeda). G.: Lukács I. (19. - 11-esből, 83.), Csordás (63.), Földesi (77.), illetve Németh N. (15.)
Kiskanizsa:
Munkácsi - Ganzer (Németh R., 70.), Mulasics, Csordás, Horváth G., Ötvös, Piecs (Somogyi D., 83.), Kovács B. (Földesi, 51.), Dolmányos, Kálcsics F. (Horváth Zs., 80.), Lukács I. Vezetőedző: Sneff Ferenc.

Ha valaki egyszerűen a végeredményből indul ki, sima hazai győzelmet sejthet, ugyanakkor ez a találkozó a 60. percig kimondottan nyögvenyelősre sikeredett a Sáska számára. Addig tipikusan olyan találkozó kerekedett, melyen biztos három ponttal számol a vendéglátó, aztán igencsak kapaszkodnia kell az eredményért.


Főleg, miután a vendégek egy formás akció végén Németh Norbert révén meg is szerezték a vezetést. A kialakult helyzet lélektana, hogy bármily' módon, de lehetőleg gyorsan jöjjön az egyenlítés, tulajdonképpen bejött, hiszen néhány perccel később Lukács István tizenegyesből volt eredményes.
Hazai henger azonban ezután sem következett, sőt a második játékrészre a vendégek jöttek ki úgy, hogy ki is használhatják a Sáska tompaságát, ezért a legjobbkor jött Csordás Máté tizenhatoson kívülről szerzett találata. Onnan vált érezhetővé a megkönnyebbültség hazai oldalon, melyet még két góllal nyomatékosítottak is Piecs Lászlóék, s az újabb itthoni sikerük azt is jelentette, hogy a Zalaszentgrótot meg is előzték a tabellán. (Képünkön a kiskanizsai Dolmányos Márk fedezi a labdát teskándi ellenfele mellett.)

Letenye SE (14.) - UFC Nagykanizsa (5.) 0-2 (0-0)

Zala megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 18. forduló. Letenye, 150 néző. Vezette: Vincze G. (Major, Vörös D.). G.: Hóbor (51., 58.)

Nagykanizsa: Osbáth - Kotnyek I., Papp T., Schuller, Hóbor, Novák L. (Kobra Gy., 83.), Boros, Rácz Sz. (Orbán A., 46.; Zsirai A., 67.), Gyepes (Szakmeiszter J., 46.), Bene, Péntek. Vezetőedző: Gombos Zsolt.
Jelentjük, a Nagykanizsa számára letenyei győzelmével látótávolságon belülre került a dobogó, hiszen már csak két pontra van tőle Gombos Zsolt legénysége úgy, hogy ötödik a tabellán. Persze, az igazi értékmérő találkozóik csak innentől kezdődnek, mindenesetre Hóbor Gergő duplája jól jött a vendégeknek, akik így négy nyert találkozó után várhatják a Zalalövő elleni szombati (15.30 óra) rangadót.

P.L.2016-03-28 10:57:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble