Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723582    
Honlapkeszites

Teremfoci: januárban az ötödik Kanizsa Kupa következik

Január 15-17. között rendezik meg - immár ötödik alkalommal - a Szabadics Kanizsa Kupa teremfoci torna küzdelmeit a Zsigmondy-, illetve Cserháti-csarnokban.
Az ennek apropóján tartott sajtótájékoztatón Lánczos Attila és Goór Miklós a Kanizsa Turizmusáért Egyesülete részéről ismertették (képünkön) a torna lebonyolításának rendjét - többek között. Mint az kiderült, 24 csapat versenghet azokért a trófeákért, melyeket január 17-én, vagyis vasárnap késő délután oszthatnak ki a "főági" legjobbaknak. (Nagyságukban mindenesetre szinte a jégkorongosok NHL-ének Stanley-kupáját, vagy a labdarúgó Libertadores Kupa serlegét idézik a relikviák...)


A huszonnégy együttes gyakorlatilag már a jól ismert mezőnyt alkotja (természetesen a címvédő Fix Bombával is az indulók között), így ezúttal is érkeznek a Nagykanizsa táblán túlról legénységek a sporteseményre. A küzdelmek január 15-én, 17.30 órától kezdődnek, jórészt a Zsigmondy-csarnokban vernek tábort a csapatok, majd a vigaszágiak költöznek át vasárnap a Cserháti-csarnokba.
A dobogósok természetesen pénzjutalomban is részesülnek, de a vigaszágon szereplők sem panaszkodhatnak majd, hiszen meccsszámuk nekik is lesz elég, hogy a legjobbaknak járó tálca sörökről már ne is beszéljünk...
A torna csoportbeosztását amúgy január 13-án, szerdán bonyolítják.

P.L.2015-12-23 12:10:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble