Ma 2019. március 23. szombat,    
Emőke napja van.    
Látogatók száma : 40364651    
Honlapkeszites

Utánpótlás vívás: következhet egy világkupa

A kanizsai kardozók a Vasas vívócentrumába, a kadet és junior korosztály számára kiírt hazai válogatóra voltak hivatalosak, s az NTE 1866 sportolói közül Milassin Mór, Abay Nemes Ádám, Horváth Barna, Dobó Ádám, Horváth Gergő, Mádé Réka, Vernyel Sára és Flumbort Sára vettek rész a versenyen.
Kard kadet és junior válogató, Budapest. Kanizsai eredmények. Kadet (1999 és utána született) korosztály. Férfi kard: (51 induló): 3. hely Milassin Mór (képünkön a dobogó harmadik fokán balról), ... 17. Abay Nemes Ádám, ... 21. Dobó Ádám, ... 31. Horváth Barna, ... 43. Horváth Gergő. Női kard: (37 induló): 28. Mádé Réka. Junior (1996 és utána születettek) korosztály. Férfi kard: (50 induló): 11. Milassin Mór, ... 42. Abay Nemes Ádám. Női kard: (37 induló): 14. Flumbort Sára, 15. Vernyel Sára.


- Az eredményekkel összességében ezúttal is elégedettek lehetünk, kadet korosztályban Milassin Mór a bronzérmével tovább növelte összetett előnyét a hazai ranglistán, a többiek pedig korban 2-3 évvel a korosztály alatt vannak, tehát még fiatalok - értékelt Piecs Adrienn, az NTE trénere. - A juniorok eredménye is elfogadható, sőt, Milassin Mór és Flumbort Sára is utazó helyre került ezzel a most sorra kerülő sosnowiec-i Junior Világkupára, Vernyel Sára pedig első számú tartalék a ranglistán. Így akár még 3 versenyzőnk is indulhat a lengyelországi viadalon.

P.L.2015-10-15 09:43:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble