Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780903    
Honlapkeszites

Női kosárlabda: értékes győzelemmel nyitottak

Kanizsai Vadmacskák SE - Szombathelyi Egyetem SE 76-70 (26-23, 18-25, 14-8, 18-14)
Amatőr női NB I Nyugati csoport kosárlabda-mérkőzés, 1. forduló. Nagykanizsa, 70 néző. Vezette: Horváth A., Földesi Á.
Kanizsa:
Fekete (19/6), Fuisz (19), Horváth E. (8), Herman A. (8), Kardos (10). Csere: Hegyi (9), Scheiber, Karancz (1), Horváth N., Bánhegyi (2), Zsámár. Vezetőedző: Gábor Erzsébet.
Ismér Gábor Erzsébet a vezetőedző a Kanizsai Vadmacskák SE női kosárlabdázóinál és a házigazdák igencsak koncentráltan kezdték a mérkőzést, hiszen Fuisz Viktória és Kardos Réka pontjaival már az első negyed felénél 11 ponttal vezettek. A szombathelyiek a védekezés-váltásuk után azonban már a negyed végére felzárkóztak. A második tíz percben a vendégek kezdtek jobban, át is vették a vezetést, így jól jött a dél-zalaiak időkérése, mely után Fekete Csilla pontjaival egyenlítettek is egy időre a hazaiak.


Nagyszünet után mindkét együttes játékába sok hiba csúszott, ekkor tényleg a küzdelem dominált. A nagy rohanásból aztán a KVSE jött ki jobban, egy 8-0-s hazai etap, így Hegyi Vivien sikeres betörései után már a hazai oldalon volt a vezetés. A 33. perc után fokozatosan húzott is el a Vadmacskák és a vendégek egészpályás letámadó védekezését is sikeresen átjátszotta a kanizsai csapat, melynek soraiban így a 14 éves Bánhegyi Beatrix első NB I-es amatőr mérkőzésén sikerrel mutatkozhatott be.

Edzői mérleg:
Gábor Erzsébet:
"Ugyan a lányok időnként túlpörögtek, idővel azonban a nagyobb akarattal párosuló higgadságunk meghozta eredményét. A szerzett labdák tekintetében nem csupán Fekete Csilla és Hegyi Vivien, de a csapat is kiemelkedőt nyújtott és együttesem fontos győzelmet szerzett."

P.L.2015-10-09 10:26:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble