Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723609    
Honlapkeszites

Móricz Kupa: megvédte bajnoki címét a Bajcsai I

Zárultak a 42. Móricz Kupa küzdelmei, a kiskanizsai utcák, terek kispályás labdarúgó tornáján a győzelmet végül a címvédő Bajcsai utca I legénysége (képünkön) szerezte meg.
A délelőtt az elődöntőbeli párosításokkal indult, melyek keretében a Bajcsy-Zsilinszky 6-1-re verte a Pivárit, míg a címvédő Bajcsai I 6-3-ra a Bajcsai II-t. A két vesztes harmadik helyért vívott találkozóján a Bajcsai II 7-1-gyel lépett át a Pivárin, majd következhetett a finálé.


Nagy hévvel esett egymásnak a Bajcsai I és a Bajcsy-Zsilinszky, sőt még a nézőtéren is markolták meg egymás nyakát szurkolók, aztán a kezdeti hév alábbhagyott. 2-0-s Bajcsai I-vezetés után még szépített a Bajcsy, de a teljesen kitámadó fehér mezesek ellen végül Ganzer Szilárd gólja (középső képünkön) tett arról, hogy biztosan címvédés legyen a tornán. A csapat tagjai így a díjátadó keretében boldogan emelhették magasba ismét a Móricz Kupa serlegét.

 

 


 

42. Móricz Kupa, kispályás labdarúgó-torna, Kiskanizsa. Végeredmény, felnőttek: 1. Bajcsai I, 2. Bajcsy-Zsilinszky, 3. Bajcsai II, 4. Pivári. Gólkirály: Lukács István (Bajcsai II) 16 találattal. Ifjúságiak: 1. Malomkert, 2. Bajcsy-Zsilinszky. Gólkirály: ifj. Vinczek András (Malomkert) 5 találattal. Öregfiúk: 1. Felsőtemető, 2. Bajcsai I, 3. Bajcsai II. Gólkirály: Szomjas Szabolcs és Martinecz László (mindkettő Bajcsai I) 3-3 találattal.

P.L.2015-08-02 15:08:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble