Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780898    
Honlapkeszites

Modellezés: kanizsai (hajómodell)állomáson át a vb-re

Immár hetedik alkalommal rendezték meg a FSR hajómodellek túrahajók kategóriájában azt a Kanizsa Kupát, mely idén az országos pontvadászat második fordulója is volt egyben.
A Canissa Modellező Sportegyesület által a Csónakázó-tavon szervezett verseny egyben nemzetközi is volt, hiszen számos környező országból (Ausztria, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia) érkeztek nevezők a kanizsai helyszínre.
Az első nap az előfutamokról szólt, másnap pedig a versenyzők a végső helyzésekről döntöttek 3,5, 7,5, 15 és 27 ccm-es kategóriákban.


Kanizsa Vándorkupa FSR hajómodellek túrahajó bajnokságának második fordulója, Nagykanizsa. Eredmények. 3,5 ccm: 1. Filip Tin Pazin (Szerbia), 2. Lubomir Szabados (Szlovákia), 3. Hőbe Máté (Kecskemét). 7,5 ccm: 1. Németh István (Szeged), 2. Kiss Zsolt (Debrecen), 3. Filip Tin Pazin. 15 ccm: 1. Kápolnai Attila (Baja), 2. Spiller László (BME), 3. Schrammel Helmut (Ausztria). 27 ccm: 1. Kapócs Tibor (Kecskemét), 2. Mako Koban (Szlovénia), 3. Szénási Noémi (BME).
A házigazda nagykanizsaiakat három modellező képviselte, közülük Bonczók Károly a 27 ccm-esek között műszaki hiba miatt kiesett, míg a 15 ccm-eseknél Lekszikov Zsolt a hatodik, Boti Ferenc pedig a hetedik helyen végzett.
A mezőnynek számos résztvevőjének túl sok pihenőre nem lesz módja, hiszen számos Nagykanizsán rajtoló már a németországi világbajnokságra készül, míg hazai fordulókat rendeznek még Orosházán és Csongrádon is.

P.L.2015-07-14 11:14:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble