Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723919    
Honlapkeszites

Asztalitenisz: mindkét együttes feljebb léphetne

Feljutásra jogot szerzett asztalitenisz csapatok éremátadójára került sor Nagykanizsán, lévén a Kanizsa Gejzír Kft. Kanizsa Sörgyár SE férfi és női együttese közül előbbi az első, utóbbi pedig második helyezettként zárt a bajnoki pontvadászatában.
Az ezüstérmes hölgyeknél maradva, a Tóthné Szász Kinga, Ladányi Dóra, Bicsák Bettina, Mógor Evelin, Újházi Csilla, Horváth Anna, Salamon Sára és Müller Diána összetételű csapat az NB I Nyugati csoportjában a Szekszárd AC II mögött végezve került akár Extraligát is érő helyzetbe... A szekszárdiak igencsak bekezdtek, gyakorlatilag már az ősz folyamán bebiztosították első helyüket. A kanizsaiaknak halvány reménye maradt a 18. fordulóra: az utolsó meccsen az aranyért nagyon arányban kellett volna nyerniük, de ez akkor nem sikerült. A kanizsai asztaliteniszező hölgyeknél ugyanakkor nem ismeretlen az Extraliga mezőnye, mivel hosszú évekig szerepelt ott a KSSE női együttese.


A férfiak (Berdár Norbert, Szuhanyik József, Kahotek Kristóf, Horváth Dávid, Gyöngyösi Áron, Szőllősi Márk, Szerdahelyi Péter, Szerdahelyi Krisztofer, Domián Dávid és Jakabfi Imre) az NB II Dél-nyugati csoportjában bajnoki címet szereztek. A pontvadászat során három komoly ellenfele is volt a dél-zalaiaknak, végül a Dunaújvárosi ASE I, a Dunaújvárosi Főiskola DSE I, valamint a Hévíz SK előtt zártak a tavalyi ezüstérmüket követően.
- Másfél hónapunk van arra, hogy döntsük a hogyan továbbról - fogalmazott Jakabfi Imre klubelnök. - Tudjuk, a legszebb az lenne, ha mindkét csapat feljebb lépne, de azt hiszem nyílt titok, ezen helyzetben mi foglalkoztatja leginkább egyesületünket. Tehát az anyagiakat illetően alaposan meg kell fontolnunk mindent, illetve az együttesek eddigi összeállításán sem szeretnénk nagyon sokat változtatni. Azért hogy valami konkrétumot is mondjak, az szinte biztos, hogy az egyik csapatunk felmegy a magasabb osztályba.

P.L.2015-06-07 13:06:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble