Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781060    
Honlapkeszites

Megyei foci I. osztály: bravúr és majdnem bravúr idegenben

Lenti TE Sport 36 (1.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák (14.) 1-0 (0-0)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 19. forduló. Lenti, 200 néző. Vezette: Vincze G. (Molnár Zs., Horváth B.). G.: Völgyi M. (65.)
Kiskanizsa:
Munkácsi Zs. - Molnár T., Csordás (Tóth D., 67.), Kálovics Á., Horváth G., Dolmányos, Kovács B. (Zborai, 63.), Kósa (Somogyi, 78.), Németh R., Földesi, Lukács I. Vezetőedző: Sneff Ferenc.
Kissé félve engedték el a kiskanizsai csapatot Lentibe, hiszen az őszi itthoni bajnokijuknak csúnya vége lett (2-10), ehhez képest remekül tartotta magát a "Sáska". Mi több, volt olyan pillanata már az első félidőnek is, amikor a hazaiak számára jött jól egy kétes leshelyzet beintése.


A továbbiakról is sok mindent elárul, hogy ezúttal a Lenti TE játékos-edzője, Sebők József is több időt adott magának, mivel már az 55. percben beállt és rá 10 percre Völgyi Márk meg is szerezte az első helyért az andráshidaiakkal nagy versenyfutásban álló LTE-nek. (A gól után még a vendéglátók szurkolóinak egy része is lesállásról polemizált...) A találatot követően sem változott sokat a mérkőzés képe, a Lenti próbálkozott, a Kiskanizsa pedig az előrevágott labdákkal igyekezett Lukács Istvánt megjátszani. Egy alkalommal zavar is támadt lenti oldalon, és szükség volt Balogh Balázs kapus "játék-olvasó" képességére, hogy ne legyen nagyobb bajuk a kialakult szituációból. Jól érezhetően váltak mind türelmetlenebbé az LTE-nél, de a meccset lezáró második góljukat nem tudták megszerezni, így pedig a Sáskák SE is elmondhatja magáról, hogy sikerült a tisztes helytállás az egyik bajnokaspiráns otthonában.
- Közveztlenül a találkozó után nem szeretek beszélni a mérkőzésről, hiszen még a hatása alatt van akkor az ember, de úgy érzem, nem muzsikáltunk rosszul - mondta az öltözőfolyosón Sneff Ferenc, a Kiskanizsa trénere. - Sajnálom, hogy Lukács Pistinek nem jött össze visszatérése utáni első gólja, mindenesetre azt remélem, hogy annak nem is leszek tanúja... Rögtön hozáteszem azért, mert a Szentgrót ellen szerintem ugyanis betalál, én viszont iskolai nebulóimmal vasárnap éppen Pécsen leszek diákolimpián.


Csács-Nemesapáti SE (5.) - UFC Nagykanizsa (7.) 1-2 (1-1)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 19. forduló. Nemesapáti, 150 néző. Vezette: Németh I. (Szép II. S., Rózsás). G.: Horváth Á. (21.), illetve Szép D. (18.), Tislér R. (55.)
Nagykanizsa:
Gyulai A. - Kotnyek I., Schuller, Grudics, Szép D., Szalai D., Zsirai A., Kiss J. (Hollender, 93.), Tislér R., Bene G. (Nagy M., 75.), Szakmeiszter J. (Mulasics, 88.). Vezetőedző: Gyulai Csaba.
Tulajdonképpen amit eddig hiányoltunk az UFC Nagykanizsától a megyei I. vonalban, azt most véghezvitte, hiszen a tabellán előtte álló együttes otthonából hozta el érett focit bemutatva a három pontot. A vendégek 11-esből szereztek vezetést Szép Dávid révén, de a hazaiak szinte azonnal egalizáltak. A kanizsaiak azonban továbbra is a taktikus, egységes futballjukat folytatták, így a találkozó végén győzelemnek örülhettek Gyulai Csaba tanítványai, sőt, a hetedik helyre léptek is egyet előre a tabellán.

P.L.2015-03-23 12:38:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble