Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781112    
Honlapkeszites

Labdarúgás: tesztmeccsek sorával

Két felkészülési mérkőzése után nem kicsi az esély arra, hogy az Andráshida elleni szombati tesztmeccse elmarad az UFC Nagykanizsa labdarúgóinak a havazás következtében. Az elmúlt napokban azonban az NB III-as Nagyatádi FC, valamint a megyei II. osztályú Zalakomár ESE ellen is mérkőztek Gyulai Csaba tanítványai és a somogyiakkal szemben 2-0-ra maradtak alul, míg a komáriak ellen 8-3-ra győztek (kanizsai gólszerzők: Bene 3, Szakmeiszter, Rittinger 2-2 és Kiss Jácint).


- Az atádiak ellen kimondottan jó meccset játszottunk az Olajbányász-műfüvesen - értékelt a megye egyes kanizsaiak trénere. - Látszott, hogy a Nagyatád jó csapat, de mi is kellően pörögtünk, voltak lehetőségeink a 0-2 ellenére is. Jól meccselt tőlünk Kiss Jácint és Szakmeiszter János, de Rittinger Szabolcs játékát is ide sorolnám. Csütörtökön este a Zalakomár ellen jól ment például Zsirai Péternek, Bene Gábor pedig a gólszerzés terén járt az élen.
Zsirai Péternek amúgy sem ment rosszul a hét közepén, mivel szerda este az UFC Nagykanizsa U21-es gárdájában háromszor volt eredményes az FC Napred Tótszentmárton ellen a 4-1-re megnyert találkozón.

P.L.2015-02-06 10:55:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble