Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723597    
Honlapkeszites

Női kosárlabda: nem sok hiányzott

Kanizsai Vadmacskák SE (5.) - TFSE (2.) 58-63 (11-19, 18-19, 16-8, 13-17)
Női amatőr NB I Nyugati csoport kosárlabda-mérkőzés, 14. forduló. Nagykanizsa, 50 néző. Vezette: Szalai Zs., Koncsek.

Kanizsa: Fuisz (10), Herman A. (15), Kardos (6), Fekete (13/3), Hegyi 8. Csere: Nagy D. (4), Bernáth, Horváth E. (2). Edző: Zsámár Krisztián.
Az egyetemi csapat kezdte pontosabban a találkozót és hamar hét pontos előnyt is harcolt ki pontos távoli és középtávoli dobásaival. A kanizsaiak támadásban pontatlanok voltak és a védekezésben elkövetett hibáikat kihasználták a magassági és erőfölényben lévő vendégek. A második negyed elején Hegyi Vivien és Herman Aliz kosaraival feljöttek öt pontra a nagykanizsaiak, de közelebb már nem tudtak kerülni, a TFSE ismét elléphetett tőlük.


Nagyszünet után a házigazdák védekezést váltottak, ami úgy megzavarta a fővárosiak játékát, hogy első kosarukat csak a negyed 8. percében érték el. Herman és Fekete Csilla pontjai gyakorlatilag már az egyenlítést jelentették, majd az utolsó tíz perc nyitányán a vezetést is átvette a KVSE, de kapcsoltak a másik oldalon és a mérkőzés 32. percében már ismét a vendégeknél volt az előny. A végjáték szintén a házigazdák felzárkózási kísérletéről szólt, ugyanakkor a döntő pillanatokban elkövetett pontatlanságok miatt nem tudták már megfordítani a mérkőzést Fuisz Viktóriáék.
Edzői mérleg:
Zsámár Krisztián:
"Végig küzdelmes, nagy iramú mérkőzésen a végjátékban maradtunk alul a magassági és erőfölényben játszó vendégek ellen."

P.L.2015-02-04 10:10:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble