Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40788280    
Honlapkeszites

Vívás: Dobó István második lett a junior kard válogatón

A kadet és a junior korosztálynak (a kadet 16 évesek, a junior 17-20 évesek mezőnye) rendeztek válogatót Budapesten, s az NTE 1866 vívói közül Dobó István junior férfi kardban, Flumbort Sára pedig kadet női kardban indult. Végül a kanizsaiak mindkét versenyzője döntős helyezést ért el.

Kanizsai eredmények. Junior férfi kard válogató (49 induló): 2. hely Dobó István. Kadet női kard válogató (33 induló): 8. Flumbort Sára.


- A válogatón elért eredményekkel elégedett vagyok. Flumbort Sára hozta az elvártakat és ismét döntős volt, ez azért is jött jól neki, mert néhány hét múlva itt a magyar bajnokság - értékelt Piecs Adrienn, a vívók edzője. - Dobó István második helye is nagyon fontos volt, mivel az elmúlt versenyek nem éppen úgy sikerültek, ahogyan azt elterveztük. Mondhatni most egy mélyebb gödörből mászott ki, jelenleg a magyar ranglista harmadik helyezettje és tartja a válogatottságot érő pozíciót. Neki is még vannak vissza fontos versenyek a márciusi Európa-bajnokságig, hazaiak és külföldiek egyaránt és ezekre készülünk.

P.L.2015-01-13 10:18:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble