Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40724047    
Honlapkeszites

Teremfoci: kanizsaiak lettek a legjobb kapusok

A Zsigmondy-csarnokban rendezték meg a Zala megyei labdarúgó játékvezetők idei - egyben évzáró - teremfoci tornáját, melynek keretében négy város, Keszthely, Lenti, Nagykanizsa és Zalaegerszeg "körzete" indította felnőtt és szenior csapatait.
A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán a szeniorok között a győzelmet a Keszthely szerezte meg a Nagykanizsa és a Zalaegerszeg együttese előtt. (A mezőny ebben a versengésben három csapatos volt, mivel a Lenti nem indult.) A fiatalabb korosztályban az első helyet Zalaegerszeg érdemelte ki (képünkön éppen a kanizsaiak ellen támadnak) a Nagykanizsa, a Lenti és a Keszthely legénysége előtt.


A szenioroknál a gólkirály Vizi István (Zalaegerszeg) lett 3 góllal, a legjobb játékosnak Dencs Gábort (Keszthely), míg a legjobb kapusnak Varga Lászlót (Nagykanizsa) választották. A felnőtteknél a legeredményesebb Luki András (Zalaegerszeg) volt 5 góllal, a legjobb játékos elismerést Németh István (Lenti) érdemelte ki, míg a legjobb kapusként Marton Pétert (Nagykanizsa) köszönthették.

P.L.2014-12-22 10:13:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble