Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781365    
Honlapkeszites

Ökölvívás: gyors igazolás után bajnoki cím

Idén Egerben rendezték az ökölvívó serdülő országos bajnokságot, melyen az ország akadémiái, köztük a nagykanizsai Botos András Ökölvívó Akadémia is indította növendékeit.
A kanizsai színekben öklözők közül az 52 kg-ban bokszoló Bogdán Krisztián (képünkön jobbról) remekül szerepelt a hevesi megyeszékhelyen, mivel súlycsoportjában nem talált legyőzőre, vagyis országos bajnoki címet szerzett. A Kaposvárról két hónapja az akadémia kötelékébe került fiatal első meccsén döntő fölénnyel győzedelmeskedett, majd a második körben salgótarjáni ellenfelét múlta felül egy kemény összecsapáson.


A döntőtől kissé tartott Krisztián, végül azonban higgadt, nyugodt teljesítménnyel nyert, így ő lett az országos bajnok 52 kg-ban. Teljesítménye válogatott kerettagságot is ért számára. Bogdán Krisztián amúgy a somogyi KNSE-nél edz Kiss Béla (a képen balról) kezei alatt és a kanizsai akadémia színeiben versenyez.
- Krisztián egy nagyon tehetséges srác, s nagyon bízom abban, hogy sikerül is megtartanunk a sportág számára - fogalmazott gyors értékelésében Botos András, a kanizsai box akadémia névadója. - Ragyogó teljesítményt nyújtott az ifjú sportoló, s bízunk természetesen a hasonlóan jó folytatásban.

P.L.2014-10-01 12:57:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble