Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40788255    
Honlapkeszites

Vívás: edzőtáborokkal készülnek a nemzetközi versenyekre

A Nagykanizsai Torna Egylet vívói már augusztus elején elkezdték a felkészülést az új versenyszezonra. Kezdésként Pacsán volt alapozó edzőtáboruk, a napokban pedig már Tatán vannak legjobbjaik: a két junior, illetve kadett válogatott, kétszeres magyar bajnok Dobó István és az ob-bronzérmes Flumbort Sára.

A nagykanizsai klub edzője, Piecs Adrienn Balatonberényben szintén edzőtáborban van egy korcsoportos utánpótlás válogatott kerettel, ahová Nagykanizsáról öt vívó tarthatott vele Dobó Ádám, Horváth Barna, Horváth Gergő, a kétszeres korosztályos magyar bajnok Milassin Mór, valamint az ob-harmadik Mádé Réka személyében.


Szeptemberben a junior és kadett korcsoportosoknak Lengyelországban már Világkupa, illetve Európa-körverseny következik a versenynaptár szerint, a kanizsai vívók már ezen versenyekre koncentrálhatnak.

- Szakosztályunk edzései szeptember 1-én kezdődnek, melyek keretében az újonnan érkező és vívni akaró fiatalokat 8 éves kortól 15 órától fogadjuk a Rózsa úti vívóteremben - mondta Kiss György, az NTE elnöke. - A kezdők hétfőn és szerdán 16 órától tanulhatják a vívást, s bízunk abban, hogy többen kedvet kapnak majd a sportághoz.

P.L.2014-08-26 10:47:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble