Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723654    
Honlapkeszites

Ping-pong Szlovéniától Szlovákiáig

Bicsák Bettina, a Kanizsa Sörgyár SE asztaliteniszezője Szlovéniában és Szlovákiában is szerepelt mozgássérültek ProTour nemzetközi versenyén.
Szlovéniában az egyéni küzdelmek során csoportjában előbb a török Ümran Ertistől 3:1-re kikapott, majd az orosz Inna Karmaevát 3:1-re verte és másodikként jutott tovább a négy közé. Ott a japán Jasuko Kudótól kapott ki 3:0-ra.
Csapatban az Arlóy Zsófia, Bicsák Bettina kettős 3:1-re kapott ki egy török csapattól úgy, hogy a kanizsai az első meccsén 0:2-ről fordított, amivel még 1:0-ra vezettek. Következett egy német duó, ellenük viszont Bicsák Bettináék győztek 3:1-re. A két egyénit nyerte ezen belül Bettina 3:1-re. A négy közé jutásért egy másik török csapat következett, s akkor is a kis-ázsiaiak bizonyultak jobbnak - 3:2-vel. 2:0 is volt már a magyaroknak, onnan kaptak ki végül.


Szlovákiában a következő állomáson az egyéni csoportmeccsek során a későbbi győztes brazil Bruna Costa Alexandre 3:0-val volt jobb Bettinánál, egyiptomi riválisát, Angham Medhat Maghrabyt ugyanilyen arányban legyőzte. Jöhetett a harmadik meccs, és a török átok ezúttal elillant, hiszen Ebru Cant 3:2-vel utasította maga mögé a KSSE ping-pongosa.
A négy közé jutásért következhetett a régi ismerős török Ertis, aki 3:2-vel jutott tovább. Csapatban a későbbi győztes kínaiak 3:0-re nyertek az Arlóy, Bicsák kettős ellen, majd ismét jött egy török kettős - 3:2 oda, így a magyarok nem kerültek tovább.

P.L.2014-06-19 12:41:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble