Ma 2019. április 21. vasárnap,    
Konrád napja van.    
Látogatók száma : 40753568    
Honlapkeszites

Vívás: értékes helyezések a kard előválogatókról

A Nagykanizsai TE 1866 kadet és junior vívói a napokban már a következő versenyszezonra gyűjtöttek az értékes pontokat az egyes megmérettetéseken, lévén kadet (16 év) és junior (17-20 év) előválogatókat rendeztek Budapesten.
Egyébként az ezen versenyek alapján felállított rangsor szerint utazhatnak majd a vívók a külföldi kadet Európa-körversenyekre és a junior világkupákra. A kadetoknál minden nemzetből a legjobb 20, a junioroknál a legjobb 12 vívó képviselheti hazáját a körversenyeken és világkupákon.


Eredmények. Kadet férfi kard előválogató (39 induló): 7. hely Milassin Mór. Kadet női kard előválogató (30 induló): 9. Flumbort Sára. Junior Férfi kard előválogató (39 induló): 2. Dobó István, ... 8. Farkas Miklós. Junior női kard előválogató (24 induló): 7. Osvald Anna.

- Az előválogatók eredményével elégedett vagyok - értékelt Piecs Adrienn edző. - Milassin Mór a kadet korosztálynál két évvel fiatalabb, így igazán értékes tőle, hogy bejutott a nyolc közé. A célunk a versenyzővel a tizenhat közé kerülés volt, amivel kiharcolta az első lengyelországi „túrára” az indulási jogot és örülök annak, hogy a várton is túlteljesített. A junioroknál sem panaszkodhatok, Farkas Miklós és Osvald Anna eredménye szintén indulási jogot fog jelenteni a junior világkupán. Dobó István második helyét külön kiemelném, hiszen ő most váltott korcsoportot, az idősebb korosztály első versenyét immár juniorként így vette. A világkupa-kvóta neki is jár és bízom abban, hogy a lendület innen folytatódik szeptembertől is.

P.L.2014-06-03 10:44:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble