Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781236    
Honlapkeszites

Női kosárlabda: csak zárkózniuk sikerült

A Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB-ben szereplő kosárlabda csapata megkezdte rájátszásbeli küzdelmeit és az első fordulóban Szegeden lépett pályára.
Szegedi KE – Kanizsai Vadmacskák SE 72-61 (19-15, 17-14, 23-16, 13-16)
Amatőr NB női kosárlabda-mérkőzés, rájátszás a 9-16. helyért, 1. forduló. Szeged, 50 néző. Vezette: Bogárdi, Földi.

Kanizsa: Fekete (12), Kardos (7), Hegyi, Jurkó (27), Oros (2). Csere: Nagy D. (3), Herman (10), Karancz, Horváth E, Bernáth, Gutai. Edző: Gábor Erzsébet.
Két esztendővel ezelőtt még a második vonal döntőjének keretében látogatott a Vadmacskák Szegedre, ezúttal a középmezőny rájátszásának első fordulója volt soron Gábor Erzsébet tanítványai számára. Az első negyed 5. percében Jurkó Noémi pontjaival vezetett is a Kanizsa, de aztán a hazai csapat felzárkózott - átvéve a vezetés is. A második tíz percben a hazaiak ugyan elhúztak kilenc ponttal is, de a vendégeknek sikerült feljönniük Jurkó és Fekete Csilla kosaraival.


Nagyszünet után továbbra is a szegediek dobtak pontosabban, a lepattanókat is jobban szedték, így nem is engedte közelebb a KVSE-t. Az utolsó percekre továbbra is pontatlanok maradtak a kanizsaiak, Herman Alíz és Jurkó pontjai csak a különbség csökkentésére voltak elegendőek.
Gábor Erzsébet: "Összességében dobásbiztonságban és lepattanó labdák megszerzésében maradtunk alul a szegedi csapattal szemben."

P.L.2014-03-26 12:59:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble