Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723585    
Honlapkeszites

Vízilabda utánpótlás: ők sem a legjobban indítottak...

A vízilabda Budapest Bajnokság gyermek (2002) korcsoportjában úgymond a középházi rájátszás első fordulójára volt hivatalos Leányfalura a Kanizsa VSE korosztályos együttese.

Kecskemét Hírős Sport – Kanizsa VSE 15-4 (4-0, 8-0, 0-2, 3-2)
Kanizsa VSE: Vámosi – Virt S., Pécsi G. 2, Farkas A. 1, Ziegler, Szirtes 1, Nagy M. Csere: Erdős, Krihó, Csarankó, Farkas Á., Szinyéri, Horváth Sz. Edző: Szabó Szilárd.

Kanizsa VSE – KÓPÉ Leányfalu 6-13 (1-3, 1-4, 3-1, 1-5)
Kanizsa VSE: Vámosi – Virt S. 1, Pécsi G. 1, Farkas A., Ziegler 2, Szirtes 2, Nagy M. Csere: Erdős, Krihó, Csarankó, Farkas Á., Szinyéri, Horváth Sz. Edző: Szabó Szilárd.


Szabó Szilárd tréner így látta a két mérkőzés tanulságait: "A 2001-es és a 2003–as korosztály után a 2002–eknek is nehezen indult a szezonfolytatás. Az első mérkőzésen a kecskeméti gárda negyed alatt átgázolt rajtunk. Az önbizalom és figyelem teljes hiányában esélytelenek is voltunk, hiszen nehezen kerültünk helyzetbe, ha pedig sikerült, akkor azokat kihagytuk. Védelmünk egyszerűen átjáróház volt. A második félidőre némileg sikerült javítani a játékunkon, de így is komoly vereséget szenvedtünk. A délutáni mérkőzésen a házigazda KÓPÉ ellen szálltunk vízbe és akkor már sokkal összeszedettebb játékot produkáltunk. A Leányfalu ugyan jelentős előnyre tett szert, de a helyzeteink nekünk is megvoltak. Ahogy ezek kihasználása javult, úgy kerültünk közelebb a hazaiakhoz, 8-6-os állásnál véleményem szerint a játékvezető megtörte lendületünket... A hazaiak éltek a kapott lehetőséggel és újra háromgólos előnyre tettek szert, amivel meg is nyerték a meccset. Március 22-én az Angyalföldi Sportiskola ellen kezdhetjük el a pontgyűjtést."

P.L.2014-03-11 12:23:00


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble