Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40788146    
Honlapkeszites

Vívás: Dobó hetedik a mödlingi Európa-körversenyen

A Nagykanizsai TE 1866 kadet korú kardozói az ausztriai Mödlingben léptek pástra, közülük férfi kardban Dobó István, női kardban pedig Flumbort Sára és Vernyel Sára. A nemzetközi versenyen ahogy az előzőekben is, most is legfeljebb húsz magyar vívó vívhatott fegyvernemenként. A mödlingi állomás egyben válogató is volt a magyar résztvevőknek.
A kanizsaiak jól szerepeltek, hiszen férfi kardban 88 indulóból Dobó István az előkelő 7. helyet szerezte meg, mellyel továbbra is vezeti korosztályában a ranglistát. Női kardban a 61 indulóból Flumbort Sára a 14., míg Vernyel Sára a 29. helyen végzett.


Szóljon hozzá!

- Elégedett vagyok az elért eredményekkel, mivel Dobó István továbbra is őrzi első helyét a hazai ranglistán. A lányoknál Flumbort Sára eredménye dicsérendő, hiszen neki még plusz egy éve van ebben a korosztályban. Dobó István jelenlegi ranglistás elsőségével úgy tűnik, hogy biztosan válogatott tag lesz a jeruzsálemi Eb-re utazó csapatnak, és a plovdivi vb-re készülő magyar küldöttségnek. Természetesen a klubnál is az a célunk, hogy a válogatott színeiben is eredményesen szerepeljen István, de addig is várnak rá még fontos versenyek, többek között a korosztályos (kadet és junior) magyar bajnokságok - értékelt a mödlingi verseny után Piecs Adrienn edző.

P.L.2014-01-15 09:05:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: ötszáznegyvenhat


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble