Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723663    
Honlapkeszites

Ökölvívó felnőtt ob: Orbán egy reváns után már a másikra hangolhat

Szerdán megkezdődtek Győrben a 90. felnőtt férfi ökölvívó országos bajnokság küzdelmei, melynek keretében a Kanizsa Box Klub három versenyzőjét indíthatta. Közülük ketten, Kozma Tamás és Vass Richárd a 81 kg, míg Orbán Gábor a +91 kg mezőnyében lép(ett) a kötelek közé.
Kozmát Széll Tamás (Szolnoki MÁV) várta a ringben, s a Tisza-parti öklöző végül jobbnak is bizonyult nála pontozással. A nyolcaddöntő egy újabb felvonásában Vassnak jobban ment, hiszen dr. Lakatos Rudolf (Tatabányai SC) ellen technikai KO-val győzött a harmadik menetben.


Szóljon hozzá!

Orbán Gábor számára a szerdai nap szintén nem alakult rosszul, hiszen a +91 kg-ban rögtön egy régi ismerőssel találta magát szembe a nyolcaddöntő küzdelmeiben: Hrabovszki Zoltán (Haladás VSE) tavaly a döntőtől ütötte el a kanizsai bokszolót, ezúttal azonban a dél-zalaiak "Orkánja" technika KO-nak minősített eredménnyel lépett túl a roppant sportszerű, szombathelyi színekben versenyző sportolón.
Innentől következhet tehát a negyeddöntő programja a KBK két ökölvívója számára: Vass az ukrajnai magyar Lányi Vitalij (Gladiátor Akadémia Győr), míg Orbán a KSI versenyzője, Urbán Ferenc ellen léphet szorítóba. Orbán a két évvel ezelőtti szombathelyi ob-n már találkozott a "sportiskolással", akkor a fővárosi pontozással (11:9) jutott tovább a negyeddöntőből.

P.L.2013-12-05 11:37:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: háromszázötvenhárom


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble