Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780890    
Honlapkeszites

Megyei I. osztályú futball: idegenben zárták az őszi szezont

November 24. (pontosabban november 23-mal együtt) a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának is záró napja volt, így a Nagykanizsai LE és a Kiskanizsai Sáskák SE is téli szünetre vonulhat. Előbbi együttes Lentiben, míg utóbbi Tótszentmártonban lépett pályára.
Lenti TE (5.) - Nagykanizsai LE (12.) 3-2 (1-1)
Megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 15. forduló. Lenti, 100 néző. Vezette: Lapath D. (Dencs, Deák). G.: Sebők J. (29., 92.), Kiss K. (52.), illetve Schuller (24.), Mulasics (70.)

NLE: Gyulai A. - Schuller, Kocsis D., Lőrincz, Szép D., Anger (Nagy M., 67.), Völgyi, Turóczi, Kovács P., Szabó I. (Pozsgai, 89.), Mulasics (Zsirai, 91.). Edző: Gyulai Csaba.
A cserékből kitűnhet, a végén a kanizsaiak próbálták védeni a lelkes csapatmunkával összehozott döntetlent, de a végén az egykori 12-szeres válogatott Sebők József játékos-edzőhöz méltón mutatott példát: győztes találatot jegyzett.


Szóljon hozzá!

Egyébként küzdelmes, sok párharccal tarkított mérkőzés volt, melyen elsősorban a hazaiak kezdeményeztek többet, a vendégek pedig próbáltak kontrázni. Még a vezetést is megszerezték Schuller Ferenc révén, aztán egy szép fejessel egyenlített a Lenti TE. A második félidő elején egy átlövéssel a házigazdák átvették a vezetést, de a 70. percben egy szélen végigvitt támadással sikerült az NLE-nek egyenlíteni Mulasics Balázs góljával. Ebből változatos meccs kerekedett, lehetőségek mindkét oldalon adódtak, a 92. percben pedig egy félpályáról felívelt labdát a kanizsaiak nem tudtak kivágni, Sebők pedig nem kegyelmezett...

Műszer Automatika Napred FC (9.) - Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (14.) 2-2 (2-1)

Megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 15. forduló. Tótszentmárton, 150 néző. Vezette: Vizi (Dávid, Filinger). G.: Orbán I. (18., 36.), illetve Piecs (20.), Kálcsics F. (59.)
Kiskanizsa: Munkácsi - Ganzer, Csordás, Kálovics Á., Horváth G., Dolmányos, Kovács B., Földesi, Kozó (Gerencsér A., 70.), Piecs, Kálcsics F. (Póka, 85.). Edző: Sneff Ferenc.
Az évek, évtizedek során az oroszlánbarlang titulust is kiérdemlő szentmártoni pályán mérkőzhetett ősz-záró gyanánt a Sáskák, bár azt a kiskanizsaiak rögtön leszűrhették, hogy ezúttal egy roppant fiatal átlagéletkorú ellenfél vár rájuk. Sajnos, a talajviszonyok nem kimondottan tették lehetővé a folyamatos játékot, így ennek is betudhatóan mindkét oldalon sokat hibáztak a focisták.

Mint például a vendégek kapusa a 18. percben, igaz, az elrugaszkodás a "mocsárban" azért nem kimondottan egyszerű mutatvány. Piecs László rá két percre egy bal oldalvonal mellőli szabadrúgásból egyenlített (azért ez is érdekes találat volt...), majd Orbán Imre ismét a szentmártoniakat juttatta előnyhöz.

 

A szünet jót tett Sneff Ferenc játékosainak, hiszen "harapósabb" stílusra váltottak, melynek eredménye Kálcsics Ferenc egalizálása lett. A hazaiak igyekeztek kontrollálni a mérkőzés menetét, a vendégek viszont ígéretes ellencsapásokkal próbálkoztak, de az eredmény már nem változott.

P.L.2013-11-25 11:39:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: háromszázharmincnyolc


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble