Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40788233    
Honlapkeszites

Vívás: Milassin Mór két aranyéremmel duplázott

Az elmúlt hétvégén a Nagykanizsai TE 1866 utánpótlás kardozói az Újpesti Torna Egylet tornacsarnokában léptek pástra. A Gerevich-Kovács-Kárpáti Kard Reménységsorozat második állomásán közel 200 fiatal küzdött meg a bajnoki címekért 6 versenyszámban. A kanizsai vívók négy számban képviseltették magukat: Dobó Ádám, Horváth Barna, Horváth Gergő, Kiss Gergely, Milassin Mór, Krasznai Kristóf, Kozári Dóra, Fata Nóra, Fata Flóra, Mádé Réka, Horváth Kitti, Kobra Virág és Kozári Gábor alkották a kanizsai csapatot.
A versenyen az alábbi kanizsai eredmények születtek. Gyermek férfi kard (2001 és utána születettek; 46 induló): 3. Horváth Barna, ... 6. Dobó Ádám, ... 8. Horváth Gergő, ... 33. Kiss Gergely. Gyermek női kard (2001 és utána születettek; 32): 6. Mádé Réka, ... 17. Kozári Dóra, ... 22. Horváth Kitti, ... 26. Fata Flóra, ... 29. Kobra Virág, ... 31. Fata Nóra. Újonc férfi kard (2000 és utána születettek; 33): 1. Milassin Mór, ... 28. Kozári Gábor. Serdülő férfi kard (1999 és utána születettek; 35): 1. Milassin Mór, ... 31. Krasznai Kristóf.


Szóljon hozzá!

- Milassin Mór elért eredményei kiválóak, az előző fordulóhoz képest javított saját-, illetve az idősebbek korosztályában is - fogalmazott trénerük, Piecs Adrienn. - Kiemelném még a gyermek fiú kardozókat, hiszen a legjobb nyolc között három kanizsai volt, ami szintén kiemelkedő eredmény, lévén nagy hagyományokkal rendelkező klubokat előztünk meg azzal, hogy bekerültek tőlünk a fináléba hárman is. Klubunk vívóinak idén még következik a juniorok két Világkupa-fordulója (Sosnowiec és Dormagen), a kadetoknak egy németországi Európa Körverseny Göppingenben, melyek egyben a hazai válogatási ranglistába is beleszámítanak az adott korosztályokban, ezért is kiemelten fontosak.

P.L.2013-11-13 13:41:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: kettőszáznegyvennyolc


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble