Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40788286    
Honlapkeszites

Jöhet vívóiknak a lengyel világkupa-állomás

A kanizsai vívók közül többen ismételten hazai kadet válogatón szerepeltek, ezúttal a Vasasnál. Dobó István és Flumbort Sára végül a döntőbe verekedte magát az NTE 1866-tól és mindketten a 7. helyen végeztek.
Dunavarsányban már a kadet válogatott edzőtáborába utazhattak a kanizsaiak, név szerint Dobó István, Kungli Borbála, Vernyel Sára, Flumbort Sára, valamint edzőjük, Piecs Adrienn is. Az edzőtábort követően már a junioroké volt a főszerep, ezúttal is a Vasas egyesületénél került sor egy soros válogató fordulóra. Férfi kardban Farkas Miklós bejutott a nyolcas döntőbe, ahol első asszóját elveszítve ugyan csak nyolcadik lett, de értékes pontokat szerzett. Dobó István és Osvald Anna a 12. helyen végeztek.


Szóljon hozzá!

- A válogatókon szerzett döntős helyezésekkel elégedett vagyok, ráadásul Dobó István a korosztályos kadet ranglistát továbbra is vezeti - fogalmazott Piecs Adrienn értékelésében. - A junioroknál Farkas Miklósnak volt fontos volt döntős helye, hiszen ebben a korosztályban idén már csak külföldi válogatók, junior világkupák következnek a sorban, melyeken az indulási jog korlátozott. Az úgymond nemzeti 12-ben Farkas Miklós mellett Dobó István is helyet kapott, aminek külön örülök, hiszen előbbinek ezzel az idősebb korcsoportban is lehetősége nyílik kipróbálnia magát, ráadásul nemzetközi porondon. Ez a tavaszi Eb és vb előtt egyben jó erőfelmérő próba is lehet mindkettőjüknek. A lengyelországi Sosnowiec-ben rendezendő junior Világkupára november közepén utazhatunk Farkassal és Dobóval, addig a felkészülést az itthoni mellett válogatott keret edzésekkel is folytatjuk.

P.L.2013-11-04 19:11:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: hatszáznyolcvanegy


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble