Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723596    
Honlapkeszites

Megyei futball: elő a fiatalokkal Kiskanizsán

Ma a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságba felkerült Kiskanizsai Sáskák együttese számára is megkezdődik a bajnoki pontvadászat, hiszen délután fél hattól az elmúlt szezon bajnokával, a Zalaszentgróti VFC-vel mérkőzik idegenben.
Ezúttal a csapat háza táján talán szerencsésebben alakultak a felkészülés hetei a két esztendővel korábbihoz képest, hiszen ezúttal nem két héttel a rajt előtt jött a megye egyes "felkérés" a II. osztály Déli csoportjának ezüstérmeséhez: már július közepe óta erre "hangolódhattak" Sneff Ferenc edző labdarúgói.
A csapattól távozott Budai Lajos (Letenye SE), Farkas Máté (Becsehely), Visnovics István (Zalakomár), míg az érkezők oldalán az újrakezdő Kálovics Ádám, Kovács Balázs (Gelse SE), Somogyi Dániel és Zborai Gyula (mindketten Palin FC) nevét találjuk.


Szóljon hozzá!

- Budai Lajos távozása valóban kisebbfajta érvágás volt számunkra, de így alakult és így kell készülnünk a továbbiakra. - így az Év Testnevelődíjával is kitüntetett pedagógus tréner. - Mivel sokan nem is érkeztek együttesünkhöz, itt az alkalom fiataljaink előtt, hogy bizonyíthassanak. Hosszú egy ilyen bajnokság, ezért nem szabad minket leírni, a srácok nyáron is lelkesen készültek az NTE-pályán, szóval bizakodva tekintünk az előttünk álló szezonra.

P.L.2013-08-18 09:01:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: kilenc


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble