Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723652    
Honlapkeszites

Cselgáncs: érmek sorával

A Nagykanzsai Torna Egylet 1866 judokái Nagyatádon a Dél-dunántúli Regionális Bajnokság második fordulóján indultak és a Bencsik Emlékversenyre csaknem kétszáz nevezés futott be. A kanizsaiak közül mind a heten éremmel térhettek haza (4 arany-, és 3 bronzérem volt a termés).
A legfiatalabb versenyzőknél (2004 előtt születettek) élete első versenyén indult Varga Márton 22 kg-ban három győztes mérkőzéssel nyerte a súlycsoportját. A diák C korosztályban (10 évesek) ketten is indultak, Varga Zoltán egy győztes és két elveszített mérkőzéssel a harmadik helyet tudta megszerezni, Máté Zoltán a +55 kg-ban pedig első lett. A Diák A korosztáyban (12 évesek) 45 kg-ban induló Várnagy Bálint szintén harmadik helyen végzett.


Szóljon hozzá!

Serdülő korosztályban (13-14 évesek) Sólyomvári Dávid (45 kg) két bravúros győzelemmel jutott be a négyes csoport egyenes ági mérkőzéseire, de ott a döntőbe jutás lehetőségét elrontva lett bronzérmes. Ludnik Máté (50 kg) három ellenfelét győzte le, így jogosan illette őt az aranyérem. Huszár Máté ezen a versenyen a magasabb súlycsoportban próbált szerencsét: 55 kg-ban három győztes meccsével ért fel a dobogó legfelső fokára.

Ugyanezen napon az ifjúsági korcsoportos Huszár Martin a junior diákolimpián 60 kg-ban indult el és végül harmadikként zárt.
 

Mester Józsefné edző hozzátette, több növendékükkel nagy élmény volt megtekinteni a fővárosban megrendezésre került cselgáncs Európa-bajnokság felnőtt mérkőzéseit, kemény küzdelmeit, mely tanítványaiknak is adhatott további inspirációt.

P.L.2013-05-05 19:55:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: háromszázkilencvenegy


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble