Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780869    
Honlapkeszites

Akrobatikus torna: páros bronz a Zwinger városából

A Zalaerdő Torna és Természetjáró Diáksport Egyesület versenyzői a németországi Drezdában vehettek részt egy rangos nemzetközi akrobatikus tornaversenyen.
A kanizsaiak a válogatottba is delegált, az ősszel megrendezésre kerülő EB-re készülő két női párosukat nevezték: a Baksa Nikol-Gémesi Vivien és a Hajdu Fanni-Hajmási Lili (képünkön edzőjükkel, Vizlendvai Lászlóval) női egység indult a 11-16 évesek korcsoportjában, viszont a kiutazás előtti edzésen a Baksa Nikol-Gémesi Vivien páros egyik tagjának, Viviennek a lábfeje megrepedt, gipszelni kellett, így nem is indulhattak a megméretésen.
Hajdu Fanni és Hajmási Lili öt ország (Németország, Svájc, Oroszország, Csehország, és Magyarország), továbbá tíz német klub kiváló versenyzőivel vághattak neki a maratoni versenynek.


Szóljon hozzá!

A kanizsai lányok a statikus gyakorlattal kezdtek, s mivel jó versenyzőtípusok, nem nagyon izgultak, bár párosuknak nem a statika az erőssége. Az apró hibákat leszámítva jól sikerült a gyakorlatuk, melyre a bírók 25.950 pontot adtak. A dinamikus gyakorlat, ami Fanniéknak jobban megy, a várakozásoknak megfelelően jól sikerült és technikai kivitelben mindössze egy tizeddel maradtak le az elsőségről (8.500 pont). A művészi kivitelben a leány párosok gyakorlatai közül a legmagasabb pontszámot kapták a lányok (8.300), így a dinamikus gyakorlatuk összesítésben egy tizeddel maradt el az elsőktől. (26.700 pont)
Hajdu Fanni és Hajmási Lili női párosok között a harmadik helyezést érte el 52,650 ponttal.

P.L.2013-04-16 14:50:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: négyszázhatvankettő


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble