Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40788227    
Honlapkeszites

Futball mellett kiálló vívó szakember

Mint már megírtuk, a Nagykanizsai TE 1866 tisztújító közgyűlésén Kiss Györgyöt, a sportegyesület vívói mellett hosszú évtizedeket lehúzó szakembert választották a klub elnökévé öt esztendőre. Elnöki teendőiről, terveiről megválasztása után beszélgettünk röviden.
- Nézze, hogy is mondják, láttak már toronyőrt pincében meghalni, vagyis a vívóktól érkeztem, a női kardvívás - nem csupán kanizsai - meghonosításában is szerepet játszottam, de mindenképpen szeretném a klub keretein belül a női futball ügyét előrevinni - mondta az NTE újdonsült első embere. - Számoljunk csak utána, a városban van hat egyesület, ahol férfi labdarúgás van, így talán az arányokat tekintve van létjogosultsága egy komoly női csapatnak is a városban. Másrészről a hazai labdarúgó szövetség is kiáll a futball női vonalának fejlesztése mellett.


Szóljon hozzá!

- Mindezen túl milyen sarkpontjai lehetnek elnöki müködésének a patinás egyesületen belül?
- Leszögezném, az egyes szakosztályok szakmai dolgaiba nem kívánok beleszólni, a szervezési és gazdasági téren viszont vannak konkrét elképzeléseim, melyeket igyekszem is tudatosítani. Tudni kell, hogy ennél a klubnál az egyéni sportágak vannak előtérben és meggyőződésem, hogy arra is van mód, miként szerepelhetnének sportolóink még eredményesebben. Emellett persze azzal is illik tisztában lennünk, hogy milyen háttérrel bírunk, tehát nem elhanyagolható szerep jut az anyagi szempontoknak sem. Tudnunk kell, mi a határ, meddig mehetünk el, ehhez pedig rövid-, közép-, és hosszútávú terveket is vázolnunk szükséges az egyes szakosztályokat érintően. Onnantól pedig aztán már tényleg a szakmaiságé lehet a főszerep...

P.L.2013-04-12 13:46:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: négyszázötvennégy


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble