Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780931    
Honlapkeszites

Amit még a debreceni Dombi Tibor is megirigyelhetett volna…

Véget értek a II. Kanizsa Kupa teremlabdarúgó torna küzdelmei, amelyen a vasárnap folyamán a középdöntő párosításaival folytatódtak a mérkőzések, s jutottak el végül a mindent eldöntő helyosztókig. A győzelmet végül az RMP Földi (képünkön) együttese szerezte meg a huszonnégy csapatos eseményen.
Stílszerűen, ahogy az említett együttes kezdte pénteken este, úgy az is fejezte be a torna programját vasárnap késő délután, miután a fináléban mintegy 200 néző előtt 3-0-ra győzött a Szokol-Budai Pack legénysége ellen. Közel sem volt ennyire egyértelmű például az elődöntőben az RMP Channel elleni mérkőzése, 2-2 után hetesek döntöttek a hatodik sorozatban az előbbiek javára. A négy közé még a Tip Top jutott, vagyis a magukat egyszerűen csak „öregeknek” tituláló legénység is kitett magáért.


Szóljon hozzá!

A Tisztelet-kupa végjátékának küzdelmeiben a fináléban a Zalai Zergék 5-1-re győztek a Timberland ellen, a harmadik pozíciót pedig az Oportó szerezte meg, miután 4-0-ra nyert a horvát Pizzeria Ro-Sa Prelog együttese ellen. A legnagyobb ováció is gyakorlatilag ezen meccs egyik megmozdulásához kötődik, hiszen Dombi Tibor majd’ egészpályás gólt szerzett a perlakiak ellen…

II. Kanizsa Kupa nemzetközi teremlabdarúgó-torna. Felső ág, a legjobb négy között: Tip Top – Szokol-Budai Pack 2-4 (g.: Popovics L., Visnovics L.; Budai L. /2/, Szőke Á., Horváth R.). RMP Földi – Channel 2-2 (g.: Papp G., Nagy T.; Nagy G., Rácz Sz.) – büntetőkkel: 5-4. A 3. helyért: Tip Top – Channel 2-1 (g.: Hilcz M., Lánczos A.; Nagy G.). Döntő: Szokol-Budai Pack – RMP Földi 0-3 (g.: Papp G., Nagy T., Mód). Tisztelet-kupa, 3. helyért: FC Oportó – Pizzeria Ro-Sa Prelog (horvát) 4-0. 1. helyért: Zalai Zergék – Timberland 5-1.

A II. Kanizsa Kupa végeredménye: 1. RMP Földi, 2. Szokol-Budai Pack (alsó képünkön), 3. Tip Top, 4. Channel. Gólkirály: Szőke Ádám (Szokol-Budai Pack) 8 találattal. Legjobb kapus: Szekeres Péter (Szokol-Budai Pack). Legjobb játékos: Szőke Ádám. A legsportszerűbb csapat: Tintahal HK.

 

 

 

 

 

P.L.2013-01-20 19:06:00

Hozzászólások:


Loksi     2013-01-22 12:46:26
Szép volt skacok :)

paff     2017-01-16 11:36:00
Jóóóóóó Volt :)Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: négyszáztizenöt


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble