Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40780886    
Honlapkeszites

A rangadón a küzdelem dominált

Nagykanizsai TE 1866-Horváth Méh (11.) - Tarr Sprint Andráshida SC (3.) 1-2 (1-1)
NB III Bakony csoport labdarúgó-mérkőzés, 13. forduló. Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Bálintfi (Kajtár, Horváth J.). G.: László L. (32.); Vittman (5.), Tóth L. (83.). Kiállítva: Nagy T. (29.)
NTE: Freischmid - Szép D., Schuller, Bozsoki, Bagarus - Rieger, Nagy T., László L. (Petánovics M., 76.), Babati T. - Cs. Horváth G., László R. Vezetőedző: Koller Zoltán.
Andráshida: Osbáth - Kovács L. (Tóth L., 81.), Varga Sz., Sági G., Sziráki (Horváth L., 51.) - Horváth T., Gál T., Domján B., Rohonczi (Szi, 82.), Sági A. - Vittman. Edző: Dobos Sándor.
A vendégek jobban nem is kezdhettek volna az NB III Bakony csoportjának utolsó fordulójában, hiszen Domján Bálint egy ballábas 22 méteres lövésébe tette bele a fejét Vittman Ádám, amivel a hidaiak megszerezték a vezetést (0-1). Bár a nagykanizsaiak felforgatott összeállításban és tartalékosan álltak fel, ettől függetlenül "állásaikat tartották" még úgy is, hogy Nagy Tamást második sárgával kiállították a 27. percben. Inkább a mezőnyjáték dominált, s egészen a 29. percig kellett várni az első ígéretes dél-zalai lehetőségre, amikor Cs. Horváth Gábor saját térfeléről indította a bal oldalon kilépő László Rolandot, aki aztán ballal a kaput már nem találta el.


Szóljon hozzá!

Testvére, László Lajos viszont jobban célzott három perccel később, hiszen egy szép egyéni akciója után testcsellel elküldte védőjét , majd középről 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (1-1).
A második játékrésznek éppen a hajrájába fordultunk volna, amikor Vittman Ádám fejesét Freischmid Roland tolta a bal kapufára, a 83. percben azonban el is dőlt a találkozó: Tóth László egy a kanizsai kapus hárítása után kipattanó labdát továbbított a kapu közepébe (1-2).
Edzői mérleg:
Koller Zoltán: "Gratulálok játékosaimnak, mivel mindent megtettek a sikerért. Az Andráshida egy jól felkészített együttes, viszont azt meg kell jegyeznem, érzésem szerint a kiállítás után néggyel többen voltak a pályán..."
Dobos Sándor: "Küzdelmes mérkőzésen örülök a három pontnak. Egy ilyen rangadón érthető, hogy nem mindig a szép futball dominál, de úgy gondolom, a győzelmünkért sokat tettünk."

Polgár László2012-11-11 16:31:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: hatszáznyolcvanhárom


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble