Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723822    
Honlapkeszites

Sok múlhat a pályázaton

Nőttek az Olajbányász-csarnok esélyei… Ez így talán sarkos fogalmazásnak tűnik, de jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az NTE-csarnok (időleges…) bezárásával egy másik terem kerülhet előtérbe. Mint ismert, elsőként a kézilabdázók további sorsa felől érdeklődve került terítékre először az a téma nálunk, hogy az NTE-csarnok akár be is zárhat. Nos, azóta ez meg is történt, ugyanakkor például kézilabdás berkekben nem a teljes kétségbeesettség az úr…


Sőt! Amint az tudott, március végi határidővel a Nagykanizsai Izzó SE pályázatot nyújtott be az Olajbányász-csarnok felújításának apropóján, s ebből a szempontból tűnhet reális esélynek az a felállás, hogy az „olajos terem” hatványozottan is előtérbe kerülhet. Legalábbis Musits Ferenc, az Izzó SE elnöke így gondolkodik, s vélhetően nem alaptalanul. (Maga az egyesület természetesen nem a csarnok tulajdonosa, hiszen azt az önkormányzat birtokolja. A klubnak csak olyan megállapodása van, hogy az elkövetkezendő időszakban mikor és hogyan használnák azt a kézilabdázók, a fennmaradó - bőséges - időintervallummal értelemszerűen nem ők rendelkeznének…)


Szóljon hozzá!

A pályázat elbírálása ugyanakkor már nem húzódik sokáig információk szerint, magyarul remélhetőleg már célegyenesébe is fordult. Musits Ferenc elmondta természetesen azt is, sajnálják, hogy az NTE-csarnokkal a jövőben nem számolhatnak a sportág szempontjából, ugyanakkor véleménye szerint talán a bezárását el lehetett volna kerülni, ha az NTE átveszi tőlük a női kéziseket és őket az utánpótlásban indítja, akár a csarnok üzemeltetésére is lehetett volna pályázni.

P.L.2012-07-12 11:08:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: nyolcszázhatvan


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble