Ma 2019. április 19. péntek,    
Emma napja van.    
Látogatók száma : 40723658    
Honlapkeszites

Nyolc év után már országot is váltana

Az Utánpótlás Futball Club Nagykanizsa éremátadójára volt hivatalos Fülöp Márton (képünkön az kiosztó egyik pillanatában), az angol Premier League-ban szereplő West Bromwich Albion válogatott kapusa. A dél-zalai városban a hálóőr élményei mellett természetesen szólt a jövőbeli terveiről is az UFC ifjú focistáinak, s az Angliában profiskodó labdarúgó egyáltalán nem zárta ki annak lehetőségét hogy országot vált.

- Nyolc éve vagyok a szigetországban, s ami biztos, hogy nyolc nap múlva jár le a szerződésem klubomnál - fogalmazott a WBA játékosa. - Szívem szerint országot is váltanék, és gyakorlatilag minden európai lehetőségre nyitott vagyok, ami elősorban jelentheti a német, francia, portugál, spanyol ligát, vagy éppen Olaszországot is.


Szóljon hozzá!

Fülöp Mártonnal tartott édesapja, egyben menedzsere, Fülöp Ferenc is, s ők adták át az UFC U13-as és U15-ös korosztályának azokat a jól megszolgált bronzérmeket, melyeket az NB II Dél-nyugati csoport utánpótlásbajnokságban szereztek a futballisták.
Nem maradhatott ki természeseten a meglepetések sora sem a programból, egyrészt az UFC legjobbnak tartott kapusainak a válogatott portás kesztyűit nyújtották át, majd pedig következhetett a büntetőrúgások sora az Angliában légióskodó játékosnak, aki ezúttal - főleg a kisebbek - kedvére "lepkézhetett" a gólvonalon.

P.L.2012-06-22 14:13:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: ötvenöt


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble