Ma 2019. április 24. szerda,    
György napja van.    
Látogatók száma : 40781002    
Honlapkeszites

Nem egy félidőig tartott...

Nagykanizsai TE 1866-Horváth Méh (11.) - Lombard Pápa Termál FC II (6.) 2-3 (2-1)
NB III Bakony csoport labdarúgó-mérkőzés, 27. forduló. Nagykanizsa, 100 néző. Vezette: Sándor Z. (Hérincs, Finta). G.: Szőke Á. (14.). Nagy T. (34.); Dlusztus (29., 55.), Molnár M. (53.)

NTE: Freischmid - Bagarus, Rákhely M., Bozsoki I., Szép D. - Ujvári M. (Kőrösi A., 46.), Nagy T., Szakmeiszter J. (György M., 88.) - Babati T., Szőke Á., Cs. Horváth G. Vezetőedző: Koller Zoltán. 

Különösen sok NB I-ből visszajátszó játékostól nem kellett tartania a hazai együttesnek, ráadásul a vendégek portása tett is arról, hogy legyen sikerélmény kanizsai oldalon, hiszen Szőke Ádám lövését igencsak benézte (1-0).


Szóljon hozzá!

A gól persze ettől még gól, de a pápaiak korántsem zavarodtak meg hátrányban játszva, s Dlusztus András révén jött is az egyenlítés a 29. percben (1-1). Nem sokkal később egy szabadrúgást Nagy Tamás ragasztott szépen a kapuba (2-1), de a második játékrészben a jórészt fiatal pápai labdarúgókat felvonultató Lombard II megfordította a találkozót: a csereként beálló Molnár Milán remek egyéni alakítás után (a hazai védelem díszkísérete mellett) egyenlített (2-2), majd az 55. percben ismét Dlusztus volt eredményes egy a labda felé mozgás utáni csúsztatás révén (2-3). Ezt követően gyakorlatilag le is fújhatták volna a találkozót, illetve a csapatokban arra még maradt energia, hogy némi kakaskodást az utolsó percekben azért vigyenek a játékba...

Edzői mérleg:

Koller Zoltán: "Az első félidőben kezünkben tartottuk a mérkőzést, mely 2-1-es vezetést eredményezett. A második félidőben sajnos 5 perc alatt 2 gólt kaptunk és ez megpecsételte a sorsunkat."

P.L.2012-05-26 20:15:00

Hozzászólások:


A cikkhez még nem írtak hozzászólást...


Új hozzászólás:

Félkövér írásmód : [b] a szöveg [/b]
Aláhúzott írásmód : [u] a szöveg [/u]
Dőlt írásmód : [i] a szöveg [/i]
Név:
Ellenőrző kód: egyszázhetvennégy


További hírek:
A balatoni személyhajózás és a komp forgalma is nőtt
Indul a Filmklub
Egy gyújtogatót és egy verekedő bandát is bíróság elé állítanak holnap
Szabadidősport: a hangulatra sem lehetett panasz
Workania: a legrosszabbul fizetett ágazatokban nőttek a legjobban a bérek


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble